Kattens NO1 Q20

1.199,00 DKK1.299,00 DKK

Model Q 20  

Er  et stilren og smart i design i HAY stil, hvor et kradsetræ bliver en del af din bolig interiør.  Det er med kraftig  grå møbelstof med  fine nuancer.  En gulv model der ved ønsker og behov kan udbygges.

Ryd

Kattens NO1. Q20 – 95 cm er  flot design

Kattens NO1  Q20 med sin højde på 95 cm en smart gulvmodel og denne model er velegnet, hvis du på et tidspunkt vil have et gulv til loft system eller bare have et par liggepladser mere koblet på. Jekas.dk vi skræddersyr krads så fortvivl ikke, hvis du ønsker en ligge plads mere. Q20 er stabil og vil kunne bære at udbygge når og hvis behovet opstår. Q-serien er en serie kradsetræer hvor kattens No 1 har valgt materialer ud fra den moderne og trendy bolig stil der er oppe i tiden. Det lækre materiale der er valgt er kraftigt og slidstærkt møbelstof, der den lysegrå farve med nuancer der giver et fint spil og i sidste ende giver et unikt og smukt look. Her er et kradsetræ der kan stå i ethvert hjem. Det smarte er – her kan du tilkøbe løsdele eftersom du får brug for at udskifte enkelte dele i kradsetræet, derfor kan det godt betale sig at købe kvalitet hvorfor det? Jo fordi et Kina kradsetræ vil ikke holde en brøkdel af den tid et kvalitets kradsetræ holder.

Kradsetræer fra Kattens NO1 Q20

Jekas.dk  har alle serier i kradsetræer  og kradsemiljøer fra Kattens NO 1.  Standard, All Black, Q-serien, Nordic og Birdie. Kattens NO 1. tilbyder søjler i Natur farvet og i All Black ( sort ). Betræk på hylder og huler kan du få  i Plys, Suéde og Q serien med møbelstof  eller i imiteret læder. Du kan blive inspireret Her 

Vi skræddersyr krads

Jekas.dk er din ekspert når det gælder at skræddersy krads og væghængte kradsetræer. Kan du ikke finde en model men står måske en ændring for at det bliver perfekt. Tøv ikke kontakt jekas.dk og få en snak. Så hjælper vi dig med at få opfyldt dit ønske. Din ekspert vi skræddersyr krads  og vores største hit i tiden er de væghængte modeller. Alt kan lade sig gøre fordi Jekas.dk vil gerne at et kradsetræ bliver en del af boligens interiør. På den måde er det funktionelt og ikke mindst flot at se på. Din kat og du vil elske sådan et kradsetræ. Prøv at kigge med Her, du vil se at det både er smukt og gedint alt imens katten elsker det lige så meget som ejeren.

Q-20 der medfølger.

  • Bund: 1 x Ø50 cm
  • Hylde m/kant 1 x Ø50 cm
  • Søjler: 2 x  60cm x  Ø13 cm

Udbygning af denne model er muligt.

Denne model er velegnet til at bygge videre på hvis der skulle opstå behov for det hen af vejen.
Her er en model der er velegnet til alle størrelser katte.

 

 

Vægt 11 kg
Søjletype

Natur Søjler, Sorte Søjler

Højde

95cm

Funktion

Krads

Dyregruppe

Kat

Vægt

16kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Q20”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen