Kattens NO1 Rundetårn

1.229,95 DKK1.999,95 DKK

Klassisk og et robust og plads besparende kradsetræ.  Det passer til de fleste katte racer. Her kan du vælge farve på søjler og på plys! Vi har gjort det let at bestille du vælger imellem lofthøjder, plys farver og søjle farver.

Ryd

Kattens NO1 Rundetårn – vi skræddersyr

Kattens NO1  Rundetårn kradsetræ. Kattens NO1. Rundetårn er et af de 6 mest solgte kradsetræer. Rundetårn dækker det behov din kat har for at kunne sove, hygge og ordne klør i sit eget kradsetræ. . Med et Kattens NO1 Rundetårn kradsetræ får du et kvalitets kradsetræ,  der holder bedre end de billige kradsetræer, der findes på  markedet og det bedste er du kan købe løsdele til det når  en del bliver slidt  og trænger til en udskiftning Her kan tilkøbes løsdele og reservedel, hvilket er med til at du kan have et kradsetræ, væsentligt længere end normale kradsetræer. Kattens NO1. Rundetårn kradsetræ har en  justerbar højde og jekas.dk har gjort det let for dig at bestille til den lofthøjde, der passer til din bolig. Husk Kattens NO1. Rundetårn skal spændes efter, det skal stå i vatter og det skal stå på skridsikker  underlag. hvis det står på et glat gulv.  

Kattens NO1. kradsetræer

Kattens NO 1. kradsetræer vi har alle  serier fra det Danske brand.  Standard, All Black, Q-serien, Nordic og Birdie. Kattens NO 1. tilbyder søjler i Natur farvet og i All Black (sort). Betræk på hylder og huler kan du få i Plys, Suéde og møbelstof og i imiteret læder. Du kan blive inspireret Her  

Team jekas din ekspert – vi skræddersyr

Vi skræddersyr gerne! Falder du for to modeller hvoraf du gerne ville have noget fra bege modeller fora t du får det kradsetræ du drømmer om. Kontakt Team jekas og vi kan hjælpe dig ved at skræddersy til dine ønsker.  Team jekas skæddersyr både gulv modeller, gulv til loft modeller og de væghængte modeller samt de populære væghængte klatrevægge.

OBS:

Rundetårn få med natur søjler og sorte søjler – du vælger selv plys farven.
Bemærk det er utrolig luksuriøst at væge en farvet plys til de sorte søjler. Det giver kant og pludselig er et kradsetræ en del af  din bolig. 
Vælger du All Black vil billedet passe på All Black – hvor søjler og plys er sorte
Vælger du All Black med creme/Grå plys er billedet illustration  og det er sorte søjler og creme / grå plys 

Kattens NO1. Rundetårn medfølger

 •  3 stk. søjler 60 cm Ø 13 cm
 • 1 stk. loftsøjle 45 cm Ø 13 cm
 • 1 stk. loftskjuler m/stop
 • 1 stk. bespændings nøgle
 • 2 stk. rund hylde Ø 40 cm plys
 • 1 stk. rund hylde m/kant – plys  Ø 40 cm
 • 1 stk. Rund bund Ø 40 cm plys 1 side
 • 1 stk. skrue
 • 3  stk. gevindstykker

Information: 

 • Hængehylde m/ sort kat er et kundefoto
 • Materialer  : Møbelstof  ( stærk )
 • Farve : grå
 • Søjler: Natur eller All Black

Bemærk:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

Vægt 13 kg
Højde

237-254 cm, 254-269cm, 269-284cm, 284-299cm

Farve

Creme, Grå, Sort

Søjletype

All Black, Natur

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Rundetårn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen