Kattens NO1 Skrå loft fordeler - Unikt Udvalg i Kradsetræer
kattens-no1-skrå-loft-fordeler-tilbehør-løsdele-reservedele-billig-onlinekattens-no1-skrå-loft-fordeler-tilbehør-løsdele-reservedele-billig-online

Skrå Loftfordeler

499,00 DKK

Kattens No1 skrå loftfordeler

Når du vil  have et gulv til loft monteret monteret ved et skrå loft eller under en trappe.

Varenummer (SKU): ActiveCats skråloftfordeler Kategorier: , , , , Tags: , ,

Kattens NO1 skrå Loft Fordeler

Kattens No 1  Skrå loft fordeler når du vil  have et gulv til loft monteret på et skrå loft.

  • Løsdel
  • Passer til Kattens NO1 søjler

Har du brug for hjælp og står Team jekas klar til at hjælpe dig. Det vil være bedst at ringe, sådan vi kan danne et billede af dine ønsker og ud fra det. Kan vi bedre vejlede og hjælpe dig, med at bygge. Din kat elsker højder og med denne kan din kat udfordre sine klatre instinkter.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.95 kg
Farve

Sort, Natur

Længde

122 cm

Bredde

15 cm

Mærke

ActiveCats

ActiveCats Køb Dansk Design og Dansk Producent!

Dansk Design og ikke mindst Dansk produceret, her er alt lavet efter bedste Danske standarder. Kvalitet, materialer, bæredygtighed og ikke mindst funktionalitet som den eneste på markedet, der udvikler og tilpasser deres produkter hele tiden. IB og Bjarne der startede Kattens NO.1 har startet ActiveCats og her bliver alt vendt til bedre og mere funktionelle løsninger, der hele tiden er trend sættene. Upgrade til ActiveCats og køb Dansk design og Dansk produceret kradsetræer.
Vælger du naturtræs bund – har en fin mulighed, i tilfælde af der kommer ridser eller pletter! så kan man tage et fint stykke sandpapir og få ridsen eller pletten væk, fra bunden og så vil bunden fremstå som ny. Vælger du naturtræs bund der er sort eller natur, er det let og ubesværet at tørre den over.

Katte ville vælge en  Gangbro Horisontal  ActiveCats!

Mange katte er født til at være ude i naturen i dag er der et stort antal katte. Der bliver til inde katte og som aldrig kommer ud i det fri. De får ikke lov til at gange mus eller til at klatre i æbletræet. Derfor er det vigtigt at give din kat udfordring og andet end bare en kradsepind. Din kat har brug for motion og få alle sanserne i brug. Med et væghængt klatre system der bygges op i moduler. Får din kat brugt sine sanser og katte ejere der har investeret i denne løsning. Er utrolig glade for at de har valgt denne mulighed. Det fede ved disse moduler er at du kan bygge småt og du kan bygge stort. Du bestemmer helt selv og det er kun din fantasi der sætter begrænsningen. Så her er der noget at tænke over og du kan se en lille inspirations video her. Dette system er bygget specielt med henblik på en ældre kat der var gumpe tung og en killing med fut i.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skrå Loftfordeler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen