Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Kattens NO1 Vika

1.099,00 DKK

Vika kradsetræ

En solid og stabil model fra  kattens NO1 Vika kradsetræ er med en flot hvid Lakeret naturtræs bund.

 

Ryd

Beskrivelse

Kattens NO1 Vika kradsetræ

Kattens NO1 Vika kradsetræ med hvid lakeret Bund.  En solid og stabil model fra  kattens NO1 Vika kradsetræ er med en flot hvid Lakeret naturtræs bund. her i en ” Speciel kollektion ” En model du altid bygge videre på, hvis du f.eks. får flere katte eller ønsker at dit kradsemiljø skal gå til loftet. Det kan du udnytte ved at udbygge denne model, hvis behovet opstår. Vil du se flere kradsetræer kan du se dem her. Kattens NO1. Vika kradsetræ har en stor hylde med kant og 2 gode kradse søjler på 80 cm, samt en bund hvor der ikke er plys eller tæppe. Her kan bunden ikke blive ødelagt og den holder i virkelig mange år. Dertil kommer at den daglige rengøringen bare er en fugtig klud. Det vigtigste er også at med Vika Nordic kan du bygge videre, og få et gulv til loft kradsetræ. Hvis du får flere katte.  Køb kradsetræ fra Kattens NO1 kvalitet betaler sig og det bliver billigst at købe kvalitet i længden.  Speciel kollektion Kattens NO1. Vika kradsetræ med hvid lakeret bund i Birketræ, er et smuk møbel og en del af dit interiør.

Højde 94 cm

  • 2 stk søjler 60 cm Ø13 cm
  • 1 stk Bundplade 57 x 57 cm
  • 1 stk hylde m/ kant  Ø56 cm
  • 4 stk skruer
  • Lyse søjler
  • Lys Bund

 

Kattens NO1. Vika kradsetræer

kattens NO 1. kradsetræer og kradsemiljø, her har vi i alle i følgende serier.  Standard, All Black, Q-serien, Nordic og Birdie. Kattens NO 1. tilbyder søjler i Natur farvet og i All Black (sort). Betræk på hylder og huler kan du få i Plys, Suéde og møbelstof og i imiteret læder. Du kan blive inspireret Her.  kradsetræer i er dansk brand, som producerer kradsetræer af kvalitet fra øverste hylde! Det er desuden internationalt kendt (og anerkendt!). Der er mange fordele ved at købe et Kattens NO 1. Kradsetræ eller et kradsemiljø, der er dansk design og producent.  Et eksempel på kradsemiljø heraf er den lange levetid.

Team Jekas er lige ved hånden.

Du kan vælge at du selv designer dit kradsetræ eller du kan kontakte Team Jekas  ved at ringe, eller skrive en mail Her.  Team Jekas er din Expert til at skræddersy lige nøjagtig det kradsetræ du ønsker til din kat og dig. Vil du dele dit køb med Jekas.dk kan du gøre det ved at følge os her og @jekashundogkat på Instagram Her. Team Jekas ønsker dig en god tur rundt på shoppen

 

Yderligere information

Vægt 15 kg
FarveBD

, ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattens NO1 Vika”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0