Katteske Grov

25,00 DKK

Skovl til  Grus / Sand og Granulat 

Katteske og grusskovl  til granulat grus  kan fås i ass. farver.

 

Katteske grov til klumpende og granulat grus

Katteske grov til klumpende og granulat grus eller en grusskovl også kaldet en grusske er nødvendigt når man har kat i hjemmet.  Her er det en  let katteske eller grusskovl.  Så har du lidt med kræfter kan det være en mulighed fordi det er en grusske eller grusskovl der ikke vejer ret meget.   Katteske grov til klumpende katte er praktisk og fungerer til formålet. Den tager klumperne og resten sive igennem . Du kan et udvalg af grus-skeer og grus-skovle lige her  Når du vælger grusske og grusskovl til dit kattegrus, bør du tænke på kvaliteten af den valgte grusske eller grusskovl.  Den gode kvalitet vil altid koste lige lidt mere. Men så holder den også væsentlig længere end den helt billige grus-ske eller grus-skov vil kunne.

Vi anbefaler Littelifter Original eller Beamer original

Katteske grov til klumpende kattegrus. Tilbehør til kattebakken kan du finde lige her! Vi har forsøgt at finde tilbehør til kattebakken og det gælder også grusmåtter, grus-skeer og grus-skovle der passer til alle. Både i den helt billige ende af skalaen til den lidt dyrere. Vi anbefaler alle vores kunder at købe Original Litter Lifter, som er verdens bedste grus ske. Det er den fordi, at den gør arbejdet – og fordi den kan holde til det. Hvis du køber sådan en ske, så er du sikret, mod at skulle købe ny grus ske igen.  Undgå kattegrus på gulvet! Vi har et udvalg af de bedste grusmåtter der findes, til at opsamle overskydende kattegrus

  • Til klumpende granulat grus
  • Plastic
  • Farver ass.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan dele dine indkøb med Team jekas på @jekashundkat – og ønsker du at følge jekas.dk på Instagram, kan du gøre det lige  Her. 

Vægt 0.1 kg
Gram

80g

Farve

Assoteret

Dyr

Kat

Funktion

Katteskovl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katteske Grov”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen