Katteske med Hus

59,95 DKK

Praktisk og Pæn

Med denne kraftige Grus skovl  og tilhørende  opbevarings hus, undgår du gris og en skovl der ligger og flyder. Placer den bag et toilet eller i et skab. .

 

Grusske med Hus

Grusske – Her er en grus skovl med Hus – perfekt når du ikke bruger din grus skovl. Den er let at have stående og skæmmer ikke,. Den er enkel og samtidig er det hygiejnisk,  fordi skovlen ikke ligger og roder rundt. Men her er den pænt sat ned i sit hus, hvor den opbevares indtil den skal i brug igen.

Kender du det ikke? en grusskovl er ikke altid let at have liggende, den ser ikke pæn ud og den kan lave et værre griseri. Her slår du to fluer med et køb – du undgår grussken ligger og flyder og du undgår det griseri, der følger med skovlen. Det bliver nemlig gemt væk inde i skovlens hus,

Med denne kraftige Grusske og dertil opbevarings hus, så du undgår at kigge på din  grus skovl og på den måde holder du din grus skovl ude af syne. Den kan let placeres bag toilettet eller i et skab.Du undgår griseri af grus rester og du kan have den stående uden at genere. Denne Grus ske er kraftig og holdbar ligesom opbevarings huset er solid og holdbar.

Vi kan også anbefale Grus ske  Litter lifter Oginal eller Litter Lifter Beamer, den ligger godt i hånden og den holder længe, det er en god investering på sigt.

  • plast
  • til silikat kattegrus ,  granulat  og klumpende grus
  • holderen kan rengøres nemt pga. aftageligt gulv
  • med Hus til opbevaring af katte skovl

Se hvordan du  forbereder og vedligeholder du din kats kattebakke.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 0.8 kg
Farve

Hvid

Dyr

Kat

Funktion

Grusske

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katteske med Hus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen