Katteskovl Rustfritstål

69,00 DKK

Stærk og klassisk  

Katteskovl rustfrit stål.  Katteske til klumpende grus –   slidstærk, rengørings venlig og ligger rigtig godt i hånden. Når hygiejnen er en prioritet.

 

Katteskovl  rustfritstål Klumpende grus

Katteskovl  rustfritstål  Klumpende grus En slidstærk og rengørings venlig grusskovl eller grusske, der ligger godt i hånden. Her har du en grusskovl , der er perfekt til klumpende kattegrus. Den er slidstærk og holdbar, det vigtigste er, den er let at holde ren på grund af materiale – RUSTFRIT STÅL.

Den god grusskovl når hygiejne er  i fokus. Vi kan også varmt anbefale verdens bedste grusskovl, og den bruger vi til ovre familie katte. Nemlig Litter Lifter Original . Der er også denne variant i verdens bedste grusskovl Litter Lifter Beamer Original   Er du katteejer  og skal vælge grusskovl eller katteske til klumpende grus, så er det vigtigt at have fokus.  Det kan godt betale sig ford den der koster lige en tand mere, holder også 100 gange bedre end den helt billige variant. Du finder flere varianter af katteske og grusskovle er.

Vælg den rigtige grusske eller grusskvol!

En grusske eller grusskovl skal gerne føles godt i hånden, den skal være gedin og den skal passe til din hånd. En lille spinkel hånd skal ikke have den største og tungeste grus ske eller grus skovl. Når du køber en grus ske eller grus skovl. Vælg den med tanke på funktion, kvalitet og hvordan den er i forhold til den hånd, der fører den i hverdagen. Eksempel køber du en grusske eller en grus skovl  i den billige ende, får du ikke så meget kvalitet i den valgte grus ske.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her. Du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 0.2 kg
Gram

160g

Mærke

Trixie

Dyr

Kat

Funktion

Katteskovl

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Katteskovl Rustfritstål”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen