Kattetegn Rund Plast | S

139,00 DKK

Kattetegn Rund Plast – eller ID-tegn fra RED DINGO er dybde graveret og lavet i kvalitets plast således. Tegnet er dybdegarveret, støjsvagt og det vejer ikke meget

 

Ryd

Hundetegn Rund Plast

Kattetegn Rund  Plast  fra RED DINGO er dybde graveret og lavet i kvalitets plast således. Tegnet er dybdegarveret, støjsvagt og vejer ikke meget, derfor, velegnet til katte .Let og støjsvag hundetegn i hårdt plast. De kan vælge mellem 10  forskellig farver. Praktisk hjerte kattetegn i hård plast. Vejer tæt på ingenting. Navne skiltet kan fås i 10 farver og 3 strørrelser.  Bestilling BESTIL dit kattetegn let og enkelt ved at skrive den tekst, du ønsker indgraveret, i vores tekstfelter. Tekstfelterne er nøje tilpasset det valgte kattetegn. Vær opmærksom på der fidnes ingen katte lov i Danmark.

  • Tegn sendes direkte til dig fra gravøren
  • Tegn udført i rustfrit stål inkl. gravering
  • Tegnet er dybde graveret og en god kvalitet
  • Lækkert  tegn udført i hård plast
  • Det sendes fragt frit- hvis ikke der er andet i ordre.
  • Der følger ring med til fastgørelse af tegnet til halsbånd
  • Leveringstiden er 10-15 hverdage (Post Danmark)
  • Størrelse: Ø2 cm  – 7 gr

Red Dingo

Red Dingo er kvalitets tegn, der er produceret i hård palst, Alminium eller rustfrit stål. De er 100% nikkelfri og dybdegraveret! Et ID-tegn forøger dine chancer for at få din firbenede pels ven hjem igen, hvis den er kommet på afveje. Lad folk, der finder dit kæledyr, hjælpe det hjem til dig igen. Vi har et kæmpe sortiment af  Hundetegn fra Red Dingo samt Kattetegn  – og det bliver kun større og større, da vi løbende tilføjer flere tegn!

Er et kattetegn nødvendigt?

Som udgangspunkt er der ingen lov der siger en kat skal bære et kattetegn eller ID-tegn. I dag hvor mange katte er udstyret med en chip eller deres tatovering ikke kan læses. Så viser et Kattetegn eller et ID-tegn , at  katten har en ejer og hvor katten bor. Team Jekas anbefaler at du har et tegn på din kat, så din kat kan komme hjem til dig, hvis den skulle blive væk.

Står du med spørgsmål

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Vægt 0.1 kg
Farve

Sort, Brun, Blå, Lyseblå, Grøn, Orange, Gul, Rød, Lilla, Lyserød

Størrelse

S

Funktion

Kattetegn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kattetegn Rund Plast | S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen