Tilbud!
Klippemaskine Easy ClipperKlippemaskine Easy Clipper

Klippemaskine Easy

259,00 DKK

Lille Klippemaskine

Easy Clipper er med 3/6/9 samt 12 mm og til 2 x AA batterier. Her er en smidig og lednings fri klippemaskine Easy Clipper. Denne klippemaskine er perfekt til klipning af skæg,ører, faner og poter. Er det en større klipning er det til katte ellermini racer.

 

Klippemaskine Easy Clipper

Klippemaskine Easy Clipper med 3/6/9 0g 12 mm og til 2 x AA batterier. Her er en smidig og lednings fri klippemaskine Easy Clipper. Denne klippemaskine er perfekt til klipning af skæg,ører, faner og poter. Er det en helklipning så er det til de helt små minihunde.  Det kræver at din hund er fri for filter, ny vasket og tør pels, der er 100 % fri for filter. Dertil er det vigtigt at klippemaskine Easy Clipper bliver smurt ved start og undervejs i klipningen.

Easy Clipper indeholder  et skær og afstandskamme på 3,6,9 og 12 mm.  Der bruges 2 x AA batterier medfølger ikke. Easy Clipper er en klippe-maskine der er lille, lednings fri og let at håndtere. Når dt gælder klipning af øre, poter, faner og skæg er det en god ide, at vælge en lednings fri klippe-maskine.

Hvad skal du huske generelt inden du klipper!

Det er vigtigt du husker at frisere din pels ven igennem for filter og knuder. Så er du klar til at vaske den med shampoo og balsam. Her er det vigtigt at du husker at skylle godt efter, således der ikke er sæbe rester i pelsen. Herefter tørre du din pels ven og når den er godt tør, husk at sætte den ned i ca. 5-10 min og tør så efter igen. På den måde er der ingen fugt fra underhuden der giver anledning til fugt og deraf filter i pelsen.

Herefter frisere du igen pelsen igennem for filter og knuder. Når du har gjort disse ting, er du klar til at klippe din pels ven. Springer du over disse ting, så får du ikke en optimal klipning og uanset hvor god en klippemaskine du har. Så vil den komme på en opgave det bliver svært at løse fordi, en ren og tør pels der er fri for filter og knuder. Er nødvendigt for et godt resultat.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.9 kg
Dyr

Gnaver, Hund, Kat

Funktion

Pelspleje

Mærke

Ozami

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klippemaskine Easy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen