Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Klippemaskine Easy

229,95 DKK

Lille Klippemaskine

Easy Clipper er med 3/6/9 samt 12 mm og til 2 x AA batterier. Her er en smidig og lednings fri klippemaskine Easy Clipper. Denne klippemaskine er perfekt til klipning af skæg,ører, faner og poter. Er det en større klipning er det til katte ellermini racer.

 

 

Beskrivelse

Klippemaskine Easy Clipper

Klippemaskine Easy Clipper med 3/6/9 0g 12 mm og til 2 x AA batterier. Her er en smidig og lednings fri klippemaskine Easy Clipper. Denne klippemaskine er perfekt til klipning af skæg,ører, faner og poter. Er det en helklipning så er det til de helt små minihunde.  Det kræver at din hund er fri for filter, ny vasket og tør pels, der er 100 % fri for filter. Dertil er det vigtigt at klippemaskine Easy Clipper bliver smurt ved start og undervejs i klipningen. Klippemaskine Easy Clipper indeholder  et skær og afstandskamme på 3,6,9 og 12 mm.  Der bruges 2 x AA batterier medfølger ikke. Easy Clipper er en klippe-maskine der er lille, lednings fri og let at håndtere. Når dt gælder klipning af øre, poter, faner og skæg er det en god ide, at vælge en lednings fri klippe-maskine.

Hvad skal du huske generelt inden du klipper!

Det er vigtigt du husker at frisere din pels ven igennem for filter og knuder. Så er du klar til at vaske den med shampoo og balsam. Her er det vigtigt at du husker at skylle godt efter, således der ikke er sæbe rester i pelsen. Herefter tørre du din pels ven og når den er godt tør, husk at sætte den ned i ca. 5-10 min og tør så efter igen. På den måde er der ingen fugt fra underhuden der giver anledning til fugt og deraf filter i pelsen. Herefter frisere du igen pelsen igennem for filter og knuder. Når du har gjort disse ting, er du klar til at klippe din pels ven. Springer du over disse ting, så får du ikke en optimal klipning og uanset hvor god en klippemaskine du har. Så vil den komme på en opgave det bliver svært at løse fordi, en ren og tør pels der er fri for filter og knuder. Er nødvendigt for et godt resultat.

Trimmeborde Tholo BY Jekas

Det er hårdt og det kan være besværligt at udføre en pels pleje på din hund eller kat. Uanset om du trimmer , klipper eller børster din hund.  Derfor er et Tholo Trimmeborde en god investering. Mange hunde står uroligt og det kan gøre det svært at nå ind under maven på din hund. Team Jekas  har løsningen og sælger trimmeborde, der gør pels pleje  og klipning til en leg både for hunden og for dig – følg linket Her.

Hvorfor bruge Balsam?

Ved at bruge en god shampoo og conditioner eller balsam? Fordi det gør pelsen kan  holde længere og den er længere om at blive snavset. Ligesom når du går til frisør kommes der balsam i for at håret kan få næring og holde længere. Det samme gælder hos vores pels børn.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Yderligere information

Vægt 0.9 kg
DyrDB

, ,

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Klippemaskine Easy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0