Tilbud!
kølemåtte-til-hund-kat
kølemåtte-til-hund-kat
kølemåtte-til-hund-kat

Kølemåtte til Kat og Hund

59,00 DKK199,00 DKK

Hjælp din pelsven i varmen

Giv din kat eller hund giver en kølig og behagelig sommer, med en dejlig kølemåtte under maven.  Trixie kølemåtte kan selvfølgelig bruges af både katte og hunde.

 

 

 

 

Ryd

Kølemåtte til Kat og Hund

Kølemåtte til Kat og Hund  fra Jekashundogkat.dk . Giv dit kæledyr en kølig og behagelig sommer! Kølende effekt uden køleskab. Altid klar til brug, køler og beroliger dit kæledyr i timevis. Med en Giv dit kæledyr en kølig og behagelig sommer! Altid klar til brug, køler og beroliger i flere timer, passer i standard senge,  perfekt til brug i biler,  foldes nemt, u giftige kraftig nylon overflademateriale, rengørings venlig overflade. Denne kølemåtten  rengøres med ren, fugtig klud og må ikke maskinvaskes. Den har ingen lugt og er helt sikkert!  Kølemåtte er Perfekt til brug  i bil, campingvogn eller sommerhusetEn Køle måtte er perfekt til  udstillings buret når du er på katte show. Endvidere er den perfekt, når du har killinger i den varme sommertid.

Kølemåtte, hjælp til regulering af krops temperaturen på varme dage. Kølemåtte der støtter på varme dage, og reguleringen af krops temperaturen. Kølemåtte med kølende effekt på grund af kropskontakt. Kølemåtte fungere uden ekstra køling, elektricitet eller vand. Kølemåtten lede varmen væk fra hund/kat Hund/Kat  skal have mulighed for, at gå fra måtten. Kølemåtte køler i flere timer. Kølemåtten  kan bruges efter en kort afbrydelse. kølemåtten er nem at rengøre.

jekashundogkat.dk anbefaler også Scruff kølemåtte du kan se den Her

  • Indholdet i kølemåtten er:
  • Termogel
  • Størrelse: 40×30 cm
  • Størrelse: 50×40 cm
  • Størrelse: 65×50 cm
  • Størrelse: 90×50 cm

Team Jekas

 Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller du kan sende en mail Her. Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube.

 

Vægt 2 kg
Størrelse

XS, S, M, L

Stoerrelse

90x50cm, 65x50cm, 40x50cm, 40x30cm

Dyr

Hund, Kat

Mærke

Trixie

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kølemåtte til Kat og Hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen