KØLINGSLAG BLÅ/GRÅ

199,00 DKK299,00 DKK

Kølingslag Designet til at afhjælpe opvarmning

Den optimale hjælp til afkøling på de varme sommerdage.  Anbring kølingslag i vand, lade den suge vand ind og derefter slukkes der af  for vandet – ryst bandanaen  ca.  to til tre gange, hvilket får stoffet til at køle ned, når det kommer i kontakt med luft. Føl på dig selv dig selv, når du har det for varmt

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Kølingslag  Blå/Grå

Kølingslag er designet til køle dit kæledyr i varmen, da den ikke selv kan regulere krops temperaturen. Lad Kølingslag suge vand i sig, vrid det meste af vandet ud. Ryst bandanaen 2-3 gange, på den måde er luften med til at nedkøle bandanaen og den virker med det samme. Kan maskinevaskes på 30 grader

Den optimale kølignslag Blå/Grå til din hund at bære i en varm sommerdag.  Anbring CoolPets Cooling Bandana  i vand, lade den suge vand ind og derefter slukkes der af  for vandet – ryst bandanaen  ca.  to til tre gange, hvilket får stoffet til at køle ned, når det kommer i kontakt med luft. Føl dig selv, når du ryster! Hvis bandanaen bliver snavset kan du vaske den i vaskemaskinen.

Fås i tre forskellige størrelser:

  • S:    30 cm
  • M:   35 cm
  • L:    40 cm
  • XL: 45 cm

The Dolphin

CoolPets Dolphi The Dolphin er sjov legetid i sommervarmen og med det lækre materiale og de sjove detaljer. Er det af sommerens hit når det gælder hundelegetøj. COOLPETS Dolphi the Dolphin er en sød Delfin ved navn Dolfi Her er det perfekte sommerlegetøj! Det giver timers sjov vandleg og Dolfi flyder på vand.  Den er selvfølgelig udstyret med sjov piv indeni for at gøre den ekstra sjov. Giv din hund kvalitets lege tid og afkøling i sommervarmen. Bemærk Dolfin flyder på vand selvom den har absorberet vand! Når hunden griber om delfinen, bliver vand frigivet og er med til at afhjælpe dehydrering.Dit kæledyr har – Husk vandlegetøj  – Hjælp din hund med at regulere krops temperaturen med et legetøj der kan bruges til vand leg og der giver vand når din hund tager fat om den.

Team jekas

Team Jekas har udvalgt sove varianter af legetøj i varmen og den fås i vagant med   CoolPets Sunny the SeaLion  Søløven Sunny og  CoolPets Wally the Whale – Hvalen Wally. Alle e sjov legetøj der nedkøler din hund i sommer varmen. Vi kan varmt anbefale sommersjoj i CoolPets  serien. 

Har du spørgsmål til Jekas jekas kan du enten ringe til os eller du kan kontakte os på mail Her. Du kan følge os på Facebook her.

Vægt 1.5 kg
Vælg Vælg en variant

Small, Medium, Large, XLarge

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KØLINGSLAG BLÅ/GRÅ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen