Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

20%

Kong Cat snake Teaser

86,95 DKK 69,95 DKK

Slidstærk og Holdbar Téaser

Kong Cat snake TEASER er et kæmpe hit hos kattekillinger, katte og deres ejere. Hvorfor?   Cat snake teaser kan holde til rigtig meget, uden den går i stykker. Kong er kendt for kvalitet og holdbarhed i deres sjove og lækre design.

 

Beskrivelse

Kong CAT snake TEASER –  slidstærk katte legetøj

Kong Cat snake TEASER er et katte legetøj.  Der er et kæmpe hit hos kattekillinger, katte og deres ejere. Hvorfor?  De er på grund af  den kraftige Cat snake tease, er lavet i slidtækre matreialer.
Kan holde til rigtig meget, uden den går i stykker. Kong er kendt for kvalitet og holdbarhed i deres sjove og lækre design.
Uanset hvad er KONG ind over – ved alle de køber kvalitet og det er nøgle ordet.

Hos jekas  gør vi alt for at have kvalitets varer,  der holder til de små pelsvenner. Vi gør meget for at have et bredt og spændende udvalg i kattelegetøj,  her kan se et par af de mest solgte  teasere Samt et godt udvalg i aktiverings legetøj og kattelegetøj generalt.

Vores naturlegetøj er et hit, så hvis du ikke kender til det, kig nærmere på vores Naturlegetøj der er Organic og du kan blive inspireret. Her er noget der virkelig fanger kattens interesse og kattelegetøj der er mere end bare legetøj. Det er godbid og godt for tyggemuskler og tandflader. Killinger, katte og ældre katte med dårlige tænder eller svage tyggemuskler. Har stor glæde og gavn af de naturlige  kanin produkter. Jekas.dk har udvalget i disse naturlegetøj og jekashundogkat.dk ( jekas.dk )  har det din kat vil elske.

  • Mål: 53cm x 9,5 cm x 5 cm
  • Du kan se den i aktion her

Team Jekas

Har du brug for vejledning kan du kontakte os på tlf. eller Her.  Du kan dele dine indkøb med Team Jekas Her #jekashundogkat – vi vil blive glade for at se billeder eller en lille video af dit køb. Du kan også følge jekashundogkat på youtube

Yderligere information

Vægt 0.5 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kong Cat snake Teaser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0