Kong FlexBall
Kong FlexBall Hundelegetøj
Kong FlexBall

Kong Flexball Fleksibel Bold

139,00 DKK

Sjov legetid Kong Flexball

Kong har lavet  en stærk og særdeles holdbar bold, der er egnet til aktiv leg med din hund. Det lette og super fleksible materiale er holdbart og vender altid tilbage til sin normale form,når din hund slipper den.

 

 

Kong Flexball Hundelegeøj

Kong Flexball er en særk hundelegetøj og særdeles holdbar bold, der er egnet til aktiv leg med din hund. Det lette og super fleksible materiale er holdbart og vender altid tilbage til sin normale form,når din hund slipper den. Samtidig er der et lille håndtag der gør det en del nemmere, at tage bolden og kaste den. Med en uberegnelig bounce, som trækker op til leg, samtidig er bolden lavet i blødt gummi og den er super let at rengøre. Holdbar Blødt gummi Bolden kommer selv tilbage til den originale form en sjov bold med masser af kvalitets leg til aktiv hund. Perfekt til hente og fange bold leg.

OBS: Selv det stærkeste legetøj kan desværre ødelægges, så hold altid din hund under observation når den leger. Så undgår du ødelagt legetøj og du kan nå at fjerne legetøjet, hvis der går hule eller det går i stykker.

  • FlexBall er Ø15 cm

Kong Flexball Hundelegetøj

En super  sjov FlexBall der er  hundelegetøj der vil giver sjov legetid. En  bold som har ovale huller og er nem at gribe samt nem at samle op igen.
Du kan vælge at gemme godbidder i den eller du kan gemme andet indeni bolden. Prøv dig frem og find det der trigger din hund, se den i brug her. . Det giver en herlig og anderledes udfordring for din hund.

Team Jekas er klar

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

Vægt 0.3 kg
Funktion

Legetøj

Dyr

Hund

Mærke

Kong

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kong Flexball Fleksibel Bold”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen