Kovaline FUR Shampoo - Daglig Rens og Pleje JekasHundogKat
Kovaline Fur ShampooKovaline Fur Shampoo
, , , ,

Kovaline Fur Shampoo

129,95 kr.169,95 kr.

Kovaline Shampoo

  • Uden Parfume
  • Bruges med KL Balsam
Varenummer (SKU): ME:571326900014mf Kategorier: , , , , Tags: , ,

Kovaline Fur Shampoo

Kovaline Fur Shampoo til daglig rens og pleje uden parfume, duft og parabener. En sund shampoo der er perfekt til følsom hud, kan bruges til dyr med pels.

Fur Shampoo er en unik shampoo til pelspleje, og er i tråd med de andre KovaLine produkter, nemlig fri for parfume og parabener. Shampoo’en kan bruges på alle dyr med pels, og på alle farver og typer af pels.

  • Du kan med stor fordel holden pelsen ren og glansfuld i længere tid hvis du også bruger Kovaline Balsam 

Kovaline  Shampoo Vejledning:

  • Skyl pelsen med rent vand.
  • Tag evt. en fugtig svam og fordel shampooen i pelsen (Ved heste: Man og hale) og massér det godt rundt i cirkulære bevægelser, hvilket medvirker til at øge blodcirkulationen.
  • Skyl grundigt efter med rent vand til shampooen er helt ude af pelsen.
  • KL Shampoo er uden parfume og mild så den er egnet til daglig brug.
  • Vigtigt: Prøv altid produktet på et lille sted, svarende til en 5-krone, i tilfælde af allergisk reaktion.
  • B&B har vaske handsker der sparer på dit shampoo forbrug og er med til at fordele shampooen bedre.

Hvad er KovaLine?

KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til hudproblemer. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud.

Råvarerne er nøje udvalgt, efter en vurdering af det bedste for dig og dit dyr. Derfor indeholder produkterne udelukkende naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Desuden er enkelte af råvarerne økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, man får det absolut bedste produkt til sine kæledyr.

Hvorfor bruge KovaLine?

KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling mod eksem, svamp, røde poter, hot spots og tør hud. I tilfælde af svære hudsygdomme, skal kunden altid rådføre sig med sin dyrlæge, da nogle tilfælde kan kræve mere aggressive eller konventionelle behandlinger. Herefter vil KovaLine produkterne kunne afslutte forudgående behandling, ved at berolige og hele huden i dybden, så den igen bliver spændstig og modstandsdygtig.

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,250 kg
ML

200 ml, 500 ml

Mærke

Kovaline

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen