Kovaline koncentreret plejeKovaline koncentreret pleje

Kovaline Koncentreret

169,00 DKK

Ready to use 

Renser huden, plejer hunden og healer huden. KovaLine RTU Ready To Use . Færdigblandet KovaLine brugsopløsning – Kan bruges til alle dyr med irriteret hud.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kL004-1-1 Kategorier: , , Tag:

Kovaline Koncentreret Pleje

Kovaline Koncentreret Pleje  der blandes op i vand og bruges mod problemer med huden.  Kovaline er 100 % Dansk og indeholder ikke antibiotika eller midler som man ikke ønsker i hudpleje til sine pels børn. Kan bruges til alle dyr med irriteret hud. Det kan  bruges til forskellige typer udslæt, hotspot, røde poter, hårsækmider, eksem, kløe, ved irritation på hudfolder ved mops og bulldogs.

I ethvert Kovaline-produkt til dyr, er der de samme virksomme virkstoffer. Der er alene applikationsformen til forskel (hvordan det skal bruges), mangfoldigheden i muligheden for anvendelse. Hvilket  gør Kovaline til en uundværlig del af husapoteket til dyrene. Kovline indeholder tensider (sæber), allantoin, olie og voks. Det indeholder ingen farmaka.Du kan se vores udvalg i Kovaline og Sølvand ved at se med Her. 

  • 250 ml

KL Kovaline et must have

Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og endda også mennesker. Det er en fantastisk all-round serie, som man med fordel kan købe. Her behøver du altså ikke investere i forskellige produkter til de forskellige kæledyr. Her er du dækket ind med ét produkt!

Kovaline – Pleje

Produktsortimentet under kategorien Kovaline. Pleje indeholder en helt igennem fantastisk plejeserie med alt, hvad man kunne ønske for dyr og menenkser. Uønskede stoffer er udeladt for at give forbrugerne de absolut bedste produkter. Dermed indeholder produkterne kun det, som vi i virkeligheden har brug for. Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og mennesker. Produkt sortimentet indeholder forskellige muligheder alt efter, hvilket behov du måtte have.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.250 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kovaline Koncentreret”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen