Kovaline Plejeblanding Koncentreret - Se udvalget i KL - Her
kovaline-plejeblanding-koncentreret-jekashundogkat.dkkovaline-plejeblanding-koncentreret-jekashundogkat.dk

Kovaline Plejeblanding Koncentreret

259,00 DKK

Ready to use 

Renser huden, plejer hunden og healer huden. KovaLine RTU Ready To Use . Færdigblandet KovaLine brugsopløsning – Kan bruges til alle dyr med irriteret hud.

Varenummer (SKU): kovaline plejeblanding koncentreret Kategorier: , , , , , Tag:

Kovaline Plejeblanding Koncentreret

Kovaline Koncentreret Pleje  der blandes op i vand og bruges mod problemer med huden.  Kovaline er 100 % Dansk og indeholder ikke antibiotika eller midler som man ikke ønsker i hudpleje til sine pels børn.

Vores råvarer er nøje udvalgt, efter det vi vurderer er det bedste for dig og dit dyr. Derfor benytter vi naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Vi har også farmaceutisk rene ingredienser, der hvor vi ved at det har bedst effekt med minimum eller ingen påviste allergener. Desuden er enkelte af vores råvarer økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

Vores emballage er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage.
Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, at du får de absolut bedste produkter til dig og dine dyr.

Kovaline Plejeblanding Koncentreret i korte træk

  • 250 ml
  • koncentreret
  • Du blander selv

Produktsortimentet under kategorien Kovaline. Pleje indeholder en helt igennem fantastisk plejeserie med alt, hvad man kunne ønske for dyr og menenkser. Uønskede stoffer er udeladt for at give forbrugerne de absolut bedste produkter. Dermed indeholder produkterne kun det, som vi i virkeligheden har brug for. Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og mennesker. Produkt sortimentet indeholder forskellige muligheder alt efter, hvilket behov du måtte have.

KL Kovaline et must have

Kovaline kan benyttes til både hunde, katte, heste og endda også mennesker. Det er en fantastisk all-round serie, som man med fordel kan købe. Her behøver du altså ikke investere i forskellige produkter til de forskellige kæledyr. Her er du dækket ind med ét produkt

Ingredienser:

5% eller derover, ikke mindre end 15%: Sæbe. Mindre end 5%: Anioniske og ikke-ioniske overfladeaktive stoffer, Polycarboxylat.
Vand, Lanolin, Allantoin, Glycerin, Trisodiumdicarboxymethyl Alaninat.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på ? Facebook ?
Du kan også følge os på ? Instagram ? og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.250 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kovaline Plejeblanding Koncentreret”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen