KovaLine Salve Must have - potevoksKovaLine Salve Must have - potevoks

KovaLine Salve Must have

149,00 DKK349,00 DKK

KovaLine Salve 

Pleje til  snude, poter, tørre pletter, sår og rifter samt en  fantastisk  pote voks.

Ryd
Varenummer (SKU): kl005-1 Kategorier: , , Tags: , , ,

KovaLine Salve Must have – OW

KovaLine Salve  Must have – Potevoks og helende salve i et og samme produkt Kovaline salve  og Potevoks  – super Pleje til hundens snude, poter, tørre pletter med denne creme fra Kovaline. Salven kan bruges alene eller sammen med kovaline plejeblanding. Kovalline Care serien  er en plejeserie hvor der er  økologisk og der ikke findes nogen af de stoffer, der er uønskede og som vi ikke ønsker for vores kæledyr, så som  antibiotika, kortison, zink m.m. KovaLine er en ny generation af pleje, rens og hudbehandling af dyr. KovaLine er ikke baseret på de kendte aktivstoffer som: Antibiotika, Desinfektions præparater, Kortison/Binyrebakhormon, Zink eller Klorhexidin. Disse Stoffer  ser vi helt ikke i vores kæledyr. Desuden indeholder KovaLine serien IKKE aktivstoffer som: Aloe Vera, Tea tree oil m.m og der er ingen konflikt  med FEI og DTC’s liste over forbudte ingredienser. Påfør  salven på ren og tør hud. Kan bruges ved spruke snuder, som potevoks ved tørre poter, almindelig potepleje, sårskorper og ved kløe.

Kovaline Potevoks

I ethvert Kovaline-produkt til dyr, er der de samme virksomme virkstoffer. Der er alene applikations formen til forskel (hvordan det skal bruges) – mangfoldigheden i muligheden for anvendelse gør Kovaline til en uundværlig del af husapoteket til dyrene

Allantoin, som man også finder i moderkagen, har 3 gode egenskaber. Det fungerer som peeler og renser de urenheder, såsom at trimme sårkanter mv, som tensiderne ikke kan. Dernæst er allantoin celle remmende, hvilket betyder at der stimuleres til cellevækst og dermed heling. Sidst er allantoin en naturlig kløestiller, hvilket betyder at såret/eksemen får ro til helings processen.

Sidst indeholder Kovaline en olie og en voks. Disse to komponenter smelter sammen til et netværk, som et usynlig plaster med flere fordele. Dels er plastret permeabelt for ilt, hvilket betyder, at der tilføres ilt under plastret og tilfører ilt til helings miljøet. Dernæst holder plastret på fugt, hvilket betyder, at helings miljøet ikke tørrer ud og dermed undgås sprækker, som ellers ville være indgangsport for nye bakterier. Og til sidst er plastret en barriere mod bakterier i sig selv.

  • OW 50 ml
  • OW 100 ml
  • OW 200ml

Vores forbrugere bruger dette produkt med god erfaring til
Små dyr (hund, kat, gnavere, fjerkræ):

Ingredienser: Oprenset olie og voksblanding
Bemærk: holdbar 2 år efter produktions dato på produktet.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.1 kg
Millimeter

100 ml, 200 ml, 50 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KovaLine Salve Must have”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen