Kovaline UV Salve

249,00 DKK

Salve, Potevoks & Beskytter mod UV stråler

Fantastisk salve med Solbeskyttelse – UV salve og  potevoks til is, sne og kulde. Virker rensende og helende på rifter og på dyr og mennesker

Kovaline UV  Salve Protect 30

KovaLine UV  salve – Husk det er vigtigt du hjælper din pelsven, mod solen – her er det helt rigtige produkt. Samtidig har du en potevoks, rift- og sår salve. her i et og samme produkt. Fantasisk til hestens mule , der hvor hunde og katte har en tynd pels eller slet ingen pels. Et helt igennem fantastisk Solbeskyttelse og plejende salve i et og samme produkt. Her til din bedste ven, både hunde, heste og katte har glæde af dette produkt.

KovaLine UV Protect 30 Salve –  præsenterer hermed et nyt revolutionerande produkt – nemlig KovaLine UV protect 30 salve . Et helt igennem fantastisk Solbeskyttelse og plejende salve i et og samme produkt. Her til din bedste ven, både hunde, heste og katte har glæde af dette produkt.  Denne solcreme beskytter dyr mod solen med sin naturlige solbeskyttelse, svarende til faktor 30. Holdbarheden på dette produkt er 2 år fra produktionsdato, modsat almindelig solcreme, der kun har 9 måneder.

Solfaktoren er vandafvisende, det betyder at du ikke skal tænke på at komme ud og smøre et ekstra lag på, hvis hesten går og græsser eller hunden går med snuden i den våde jord eller katten render ude i regnen.  KovaLine UV 30 salven har samme plejende egenskaber som de andre 2 salver fra KovaLine OW-salverne.  Holdbarheden på dette produkt er 2 år fra produktionsdato, modsat almindelig solcreme, der kun har 9 måneder.

Kovaline salve

I ethvert Kovaline-produkt til dyr, er der de samme virksomme virkstoffer. Der er alene applikationsformen til forskel (hvordan det skal bruges) – mangfoldigheden i muligheden for anvendelse gør Kovaline til en uundværlig del af husapoteket til dyrene. Kovline indeholder tensider (sæber), allantoin, olie og voks. Det indeholder ingen farmaka. Tensider er sæber, som aktivt løfter skidtet ud af såret eller den urene hud/eksem.

Allantoin, som man også finder i moderkagen, har 3 gode egenskaber. Det fungerer som peeler og renser de urenheder, såsom at trimme sårkanter mv, som tensiderne ikke kan. Dernæst er allantoin celle fremmende, hvilket betyder at der stimuleres til cellevækst og dermed heling. Sidst er allantoin en naturlig kløestiller, hvilket betyder at såret/eksemen får ro til helingsprocessen.

Sidst indeholder Kovaline en olie og en voks. Disse to komponenter smelter sammen til et netværk, som et usynligt plaster med flere fordele. Dels er plastret permeabelt for ilt, hvilket betyder, at der tilføres ilt under plastret og tilfører ilt til helingsmiljøet. Dernæst holder plastret på fugt, hvilket betyder, at helingsmiljøet ikke tørrer ud og dermed undgås sprækker, som ellers ville være indgangsport for nye bakterier. Og til sidst er plastret en barriere mod bakterier i sig selv.

Kovaline er intet hokus-pokus-produkt, men alene et produkt baseret på naturlige ingredienser der blot understøtter helingsprocesser i kroppen og samtidig virker kløestillende, der giver såret/eksemen ro til heling og sidst beskytter mod yderligere infektion.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

 

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kovaline UV Salve”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen