Kurgo-G-Train-K9-rygsækKurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund med på turKurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund og kat er med på tur
Kurgo-G-Train-K9-rygsæk-kat-og-hund
Kurgo-G-Train-K9-rygsæk
Kurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund med på tur
Kurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund og kat er med på tur

Kurgo G-Train K9 Rygsæk

1.399,00 DKK

Tag din kat med på tur

Her er en helt fantastisk Rygsæk med mange muligheder og i top  kvalitet til dig der elsker at have noget der kan holde til at blive brugt igen og igen.

 

 

 

Kurgo G-Train K9 rygsæk kat

Kurgo G-Train K9 rygsæk kat er fantastisk og kvalitet og funktionalitet. En robust og gennemtænkt rygsæk til at have med på tur, når kæledyret skal med. Her er Kurgo G-train K9 rygsæk lavet i slidstærkt stof der kan klare lange vandreture og er fantastisk og meget behagelig at have med til den daglige pendling. Skal du vandre eller bare ud i sommerhus eller i kolonihavehuset, en oplagt mulighed for let transport, med denne lækre og vildt fantastisk rygsæk. Team jekas kan varmt anbefale denne rygsæk, der er  100 % ren luksus og det er kvalitet hele vejen igennem.

De mange smukke  detaljer og lækre materialer giver denne Ryg sæk sit helt eget luksus look. Uanset om det er korte ture eller lange ture er dit kæledyr altid sikker, når den er med i en Kurgo Rygsæk.  G-Train K9 Rygsæk giver rum med en åben lynlås.

Kurgo G-Train Rygsæk

Er en helt igennem kvalitets Rygsæk til dig der elsker at have noget der kan holde til at blive brugt igen og igen. Skal du vandre eller bare ud i sommerhuset eller i kolonihavehuset, så er det en kærkommen mulighed, der gør det let og have din hund eller kat med i denne lækre og vildt fantastisk Rygsæk. Har du en hund der ikke kan gå langt, er det også en oplagt mulighed.  Fordi her har den mulighed for at komme op i tasken, når den ikke kan mere. Der er fine rum og der er plads til både bærbar, mobiltelefon og den er ekstra polstret,  således bunden af tasken er vandtæt.

Kurgo G-Train Rygsæk

En Transporttaske og ryg sæk der er solidt konstrueret og gennemtænkt ned til mindste detalje. Der er line med karabinhage til at holde dit kæledyr. Så din kat eller hund kan have hovedet ude og være med på tur og opleve når landskabet ruller forbi. Det vandtætte materiale gør dit kæledyr sidder tørt og der er mulighed for at sætte ekstra udstyr på, hvis det er nødvendigt, via stærke stopper på den fantastiske Rygsæk.

Ryg Sæk i korte træk

 • Velegnet til Katte op til 11 kg
 • Ventileret net
 • Håndtag på toppen og foran
 • Hoftebælte og justerbar brystbånd giver komfort ved længere ture
 • Mulighed for fastgørelse af sele
 • Bunden er vandtæt ( armorsole TM ) slidstærk og der let kan vaskes ren
 • Fast bund
 • Indvendig pude tåler vaskemaskine
 • Plads til to vandflasker
 • Plads til bærbar og plads til iPad.
 • Foring: Fjern. Maskinevask skåne Lufttørre
 • Pakning: Spotrens eller håndvask. Lufttørre
 • B: 33 cm x H: 53 cm x D: 25 cm

Vi er lige ved hånden

Team Jekas kan følges på #Instagram eller på Facebook.  Vi bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os.Har du spørgsmål er vi lige ved hånden du kan bare ringe eller sende en mail Her.
 

Vægt 3 kg
Dyr

Hund

Funktion

Transport

Mærke

kurgo

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kurgo G-Train K9 Rygsæk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen