Kurgo G-Train K9 rygsækKurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund med på turKurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund eller kat med på turKurgo G-Train K9 rygsæk Rød
Kurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund eller kat er med på tur
Kurgo G-Train K9 rygsæk
Kurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund med på tur
Kurgo G-train- Rygsæk-Sort-hund eller kat med på tur
Kurgo G-Train K9 rygsæk Rød

Kurgo G-Train K9 Rygsæk

1.399,00 DKK

Hund & Kat med på tur

Denne Rygsæk giver dige en frihed når du er på tur eller på vandretur. En oplagt mulighed for transport når du vil have dit kæledyr med, uanset om det er en hund eller en kat. Frihed, stabilitet og funktionalitet alt sammen kødet sammen med flotte detaljer og den høje kvalitet Kurgo står for.

 

 

Kurgo G-Train K9 rygsæk Rød

Kurgo G-Train K9 rygsæk Rød  er fantastisk og kvalitet og funktionalitet. Denne Rygsæk giver dige en frihed når du er på tur eller på vandretur. En oplagt mulighed for transport når du vil have dit kæledyr med, uanset om det er en hund eller en kat. Frihed, stabilitet og funktionalitet alt sammen kødet sammen med flotte detaljer og den høje kvalitet Kurgo står for. Når kvalitet er et must have er Kurgo det sikre valg til din Kat eller Hund.  Her er Kurgo G-train K9 rygsæk lavet i slidstærkt stof der kan klare lange vandreture og er fantastisk og meget behagelig at have med til den daglige pendling. Team jekas kan varmt anbefale denne rygsæk, der er  100 % ren luksus og det er kvalitet hele vejen igennem.

De mange smukke  detaljer og lækre materialer giver denne Ryg sæk sit helt eget luksus look. Uanset om det er korte ture eller lange ture er dit kæledyr altid sikker, når den er med i en Kurgo Rygsæk.  G-Train K9 Rygsæk giver rum med en åben lynlås.Du kan se Kurgo Rygsæk Her og du kan se Kurgo G-Trin Rygsækden i Sort Her.

Kurgo G-Train Rygsæk

Er en helt igennem kvalitets Rygsæk til dig der elsker at have noget der kan holde til at blive brugt igen og igen. Skal du vandre eller bare ud i sommerhuset eller i kolonihavehuset, så er det en kærkommen mulighed, der gør det let og have din hund eller kat med i denne lækre og vildt fantastisk Rygsæk. Har du en hund der ikke kan gå langt, er det også en oplagt mulighed.  Fordi her har den mulighed for at komme op i tasken, når den ikke kan mere. Der er fine rum og der er plads til både bærbar, mobiltelefon og den er ekstra polstret,  således bunden af tasken er vandtæt.

Solidt konstrueret

En Transporttaske og ryg sæk der er solidt konstrueret og gennemtænkt ned til mindste detalje. Der er line med karabinhage til at holde dit kæledyr. Så din kat eller hund kan have hovedet ude og være med på tur og opleve når landskabet ruller forbi. Det vandtætte materiale gør dit kæledyr sidder tørt og der er mulighed for at sætte ekstra udstyr på, hvis det er nødvendigt, via stærke stopper på den fantastiske Rygsæk.

Om varen:

  • Holder til 12 kg
  • Bunden er vandtæt, slidstærk og kan nemt vaskes rent
  • Lette og robuste stropper
  • Indvendige stroppe som kan holde selen fast og holde din hund sikker
  • Indvendig pude tåler vaskemaskine
  • Separat polstret laptop / tabletkammer
  • Top- og fronthåndtag
  • på fronten og siden
  • Vand-afvisende, PVC frie materialer
  • 33 cm (B) x 53 cm (H) x 25 cm (D)

Team Jekas kan følges på @Instagram eller på Facebook.  Vi bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os. Har du spørgsmål er vi lige ved hånden du kan bare ringe eller sende en mail Her.

Vægt 3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kurgo G-Train K9 Rygsæk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen