Kurgo-Gourd-H2O-2i1-vandflaske-750-ml.
KURGO-GOURD-H2O-2I1-FLASKE2
Kurgo-Gourd-H2O-2i1-vandflaske-750-ml.

Kurgo Gourd H2O 2i1

139,00 DKK

Design og funktionalitet i høj kvalitet

Kurgo Heather Sæde Booster har  ganske enkelt alt når det angår Design, Brugervenlighed og ikke mindst kvalitet.

 

Ryd

Kurgo Gourd H2O 2i1 vandflaske 750 ml.

Kurgo Gourd H2O 2i1 vandflaske 750 ml. Kurgo Gourd H2O 2i1 vandflasken er perfekt til folk, der ønsker at pakke let, og der ønsker at undgå at hunden bliver dehydreret og der vil behandle deres hund rigtigt. Den øverste del er super bruger venlig og kan let åbnes.  Du ved hvad du skal gøre, men den har også en plastik kop, der kan sættes på bunden. Du drikker ovenfra, din hund drikker fra bunden, alles spytte forbliver, hvor den hører hjemme. Og ingen bliver dehydreret en ren vind – vind for både hund og ejer. Flasken er lavet i en super lækker kvalitet og er let at rengøre.

  • Flasken kan indeholde 750 ml
  • Aftagelig skål kan indholde 250 ml
  • PVC og BPA fri
  • Tåler opvaskemaskine

Kurgo sjov sommer aktivering

Din hund bliver afkølet naturligt igennem leg på de varmes sommerdage. Slå smut stenen er som en ægte sten,  du kan kaste den over vandet så langt du kan, og du kan vente på din hund bringer  den tilbage, og det kan gentages gang på gang. Indtil du kan slå din egen  personlige rekord med en Kurgo slå smut sten  eller en af jer bliver træt af legen.

Hundelegetøj er en bred kategori, der dækker over alverdens sjove og nuttede ting til din hund. Vi sætter en ære i at være med til at underholde din hund. Derfor har vi samlet det sjoveste lige her. Du finder også produkter i enestående kvaliteter, som din hund længe kan slås med! Vi tilføjer løbende nyheder til vores sortiment, så vi altid er opdateret på det sjoveste, der hitter lige nu!

Står du med spørgsmål?

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du ringe, sende en sms eller kontakte os Her og vi vender tilbage. Har du lyst kan du følge Team Jekas på Instagram Her. Du kan også dele dine indkøb med Team Jekas enten i billeder eller små videoer #Jekashundogkat

OBS:

  • Farver: ass.
  • Str. 8 x 6 cm
  • Ved ordre skriv evt farve ønske i bemærkning til ordren – vi kommer så tæt på vi kan
Vægt 3 kg
Farve

Blå, Grøn, Rød

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kurgo Gourd H2O 2i1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen