kurgo-k9-rygsæk-gråkurgo-k9-rygsæk-grå

Kurgo K9 rygsæk Grå

1.199,00 DKK

Tag din hund med ud i det blå

Er en helt igennem kvalitets Rygsæk til dig der elsker at have noget der kan holde til at blive brugt igen og igen. Skal du vandre eller bare ud i sommerhus eller i kolonihavehuset, så er det en oplagt mulighed for let transport, med denne lækre og vildt fantastisk Rygsæk

 

Kurgo  K9 rygsæk Grå

Kurgo K9 rygsæk er fantastisk og kvalitet og funktionalitet. En robust og gennemtænkt rygsæk til at have med på tur, når kæledyret skal med. Her er Kurgo K9 rygsæk lavet i slidstærkt stof der kan klare lange vandreture og er fantastisk og meget behagelig at have med til den daglige pendling. Team jekas kan varmt anbefale denne rygsæk, der er  100% ren luksus og det er kvalitet hele vejen igennem.

De mange smukke  detaljer og lækre materialer giver denne Ryg sæk sit helt eget luksus look. Uanset om det er korte ture eller lange ture er dit kæledyr altid sikker, når den er med i en Kurgo K9 Rygsæk giver rum med en åben lynlås. Vi har Kurgo Rygsæk i Rød og kurgo Rygsæk i Sort 

Kurgo K9 Rygsæk

Er en helt igennem kvalitets Rygsæk til dig der elsker at have noget der kan holde til at blive brugt igen og igen. Skal du vandre eller bare ud i sommerhuset eller i kolonihavehuset, så er det en kærkommen mulighed, der gør det let og have din hund eller kat med i denne lækre og vildt fantastisk Rygsæk. Har du en hund der ikke kan gå langt, er det også en oplagt mulighed.  Fordi her har den mulighed for at komme op i tasken, når den ikke kan mere. Der er fine rum og der er plads til både bærbar, mobiltelefon og den er ekstra polstret,  således bunden af tasken er vandtæt.

Solidt konstrueret

En Transporttaske og ryg sæk der er solidt konstrueret og gennemtænkt ned til mindste detalje. Der er line med karabinhage til at holde dit kæledyr. Så din kat eller hund kan have hovedet ude og være med på tur og opleve når landskabet ruller forbi. Det vandtætte materiale gør dit kæledyr sidder tørt og der er mulighed for at sætte ekstra udstyr på, hvis det er nødvendigt, via stærke stopper på den fantastiske Rygsæk.

Ryg Sæk i korte træk

Kan bære op til 12 kg
Sikker Bund
Amorsole Bund
Slide og top ventilaltion
Aftagelig , vaskbar indvendig pude
Mulighed for fastgørelse af sele
Top
Spænder
Der er Ipad-lomme (9,7 ”)
Indvendig bærbar lomme med fleecefor
To store faux-læder udluftningslapper i siden
Topstof kan rulles tilbage for yderligere ventilation
Regulerbar bryst rem
Plads til bærbar og plads til iPad.
Lynlås topnet
Bryst rem og indvendig Bund
B: 31,75 cm x H: 46,99 cm x D: 22,86 cm

Team Jekas – ønsker dig en god tur rundt på Shoppen

Team Jekas kan følges på @Instagram eller på Facebook.  Vi bliver glade hvis du vil dele dine indkøb med os.
Har du spørgsmål er vi lige ved hånden du kan enten ringe til os eller du kan sende en mail Her.

 

 

Vægt 3 kg
Dyregruppe

Hund

Farve

Grå

Funktion

Transport

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kurgo K9 rygsæk Grå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen