Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Kurgo Tru-Fit Smart

Fra: 210,00 DKK

Bilsele & Gåsele

Bilsele som sikrer din hund, når I skal på køreture sammen. På denne måde er din hund fastspændt og går derfor ikke frit rundt i bilen. Det skaber sikkerhed for hunden.  En løs hund fjerner opmærksomheden fra kørebanen.

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

Kurgo Tru-Fit Smart Sikkerhedssele til bilen – Hundeseler

Kurgo Tru-Fit Smart Sikkerhedssele til bilen – Hundeseler.  og er en sikkerhedssele til hunde er designet til at bruges under gåture og til at fastgøre hunde sikkert i bilen. Hundesler Fra Kurgo er en af de  perfekte kombination af sikkerhed og komfort.

Selen er udarbejdet efter samme teknikker som professionelle klatreseler, og er derfor særligt stærk i syninger og i stålspænder.

Sikkerhedsselen er hovedsageligt lavet til hunde, således du som hundeejere med ro i sindet, kan fastspænde din hund i bilen, når I skal ud påtur .  Sikkerhedsselen kan spændes på alle bæltesystemer i i biler.

kurgo Hundeseler – Produkt Information:

  • Crash- og stræk testet – Se videoer og læs om testen her
  • Fire størrelser – Kan justeres til alle hundestørrelser
  • Passer til alle bæltsystemer
  • Kurgo sikkerhedssele anvendes Både til bilen og gåturen

Derudover kan selen også med fordel anvendes som sele til gåturen, hvor din hundesnor eller hundeline kan fastspændes. Med kurgo hundesele får du her, både muligheden for at tage din hund med på en sikker køretur. Og  den komme ud på de gode gåture uden at skulle døje med at skifte udstyr. Der er fire størrelser og selen kan tilpasses i størrelsen og kan derfor anvendes til alt mellem de helt små og de helt store hunde i familien.

En sikkerhedssele med fokus på komfort

  • Justerbar 5 forskellige steder for ultimativ pasform
  • Vaskbar
  • Spænder af stål for en rustfri oplevelse
  • Selen er Polstret med blødt stof for ekstra komfort

Med denne sikkerhedssele kan du sørge for den ultimative komfort for din bedste ven, om end det er på køreturen eller gåturen. Sikkerhedsselen kan indstilles 5 forskellige steder, så den kan tilpasses din hunds pasform, således din hunde er dækket ind,  hvad gælder sikkerhed og komfort er  Kurt Tru-Fit  helt i top. Hundeselen er polstret med blødt stof hen over brystet, så selen både bliver styrket og giver din hund den blødeste og rareste fornemmelse. Derudover kan selen vaskes, så du roligt kan tage ud i de mudrede skove eller på stranden uden efterfølgende at komme til at lide overlast. Du kan også se et større udvalg af sikkerhedsseler her

Team jekas – Vi er lige ved hånden

Team jekas er altid lige ved hånden – du kan enten ringe til os eller du kan sende en mail  til os her  Og vi vender tilbage. Du kan følge os på Facebook eller på Instagram Her – @jekashundogkat.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
VariantDB

XS, Small, Medium, Large, XLarge

MærkevDB

DyrDB

FunktionDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kurgo Tru-Fit Smart”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0