læderhalsbånd -hundehalsbånd - Kvalitetslæderhalsbåndlæderhalsbånd -hundehalsbånd - Kvalitetslæderhalsbånd

Kvalitetslæderhalsbånd

130,00 DKK

Super lækkert

kvalitets læder halsbånd med dobbeltsyet læder. En fantastisk kvalitet til små penge. Fås både i brun og sort med eller uden sten.

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): Kvalitetslæderhalsbånd Kategorier: , , Tags: , ,

Kvalitetslæderhalsbånd – Hundehalsbånd

Kvalitetslæderhalsbånd med dobbeltsyet læder. En fantastisk god kvalitet til en ufattelig skarp pris, som du ikke finder andre steder. Det findes simpelthen ikke billigere! Disse hundehalsbånd føles super lækre, hvilket jo er vigtigt, da det skal sidde på halsen af din elskede pelsven. Desuden ser det brandgodt ud – og bliver absolut kun pænere ved brug. Vi er super stolte af at kunne levere en så fantastisk vare til en så billig pris, som der er tale om her.

Prisen varierer ikke i forhold til størrelse, hvilket det ellers plejer. Det her er et skarpt tilbud til dig, der vil have det bedste på markedet. Vi har allerede solgt en del i vores fysiske butik og kunderne elsker dem.

  • Kvalitetslæder
  • Dobbeltsyet
  • Super billigt og hurtig levering
  • Fås i brun og sort
  • Fås med eller uden sten
  • Begrænset lager – skynd dig!

Hvis du ikke kan finde den rette variant i den størrelse, som du har brug for, så kontakt os gerne. Det kan være, at vi har et godt alternativ.

Hundehalsbånd – din tryghed

Et hundehalsbånd tilbyder udover sin praktiske funktion, når man skal gå tur med hunden, også en form for tryghed for dig som ejer. Selvom du har hunden i snor, når du har den med udenfor, kan det være en tryghed, at den altid har sit halsbånd på. Dette gælder både, når den er i hjemmet og på tur. Det kan komme dig til gode, hvis din hund løber hjemmefra. Hvis uheldet er ude kan andre hjælpe hunden hjem igen, da de på halsbåndet kan se, hvor hunden hører til. På mange af de halsbånd, som vi tilbyder i denne kategori, kan du nemlig skrive navn, adresse og telefonnummer.

Det er din tryghed, hvis hunden løber væk. Dette kan både ske, at den løber væk hjemmefra, hvis man har glemt at lukke en dør eller en port. Det kan også ske, når man er ude og lufte den. Hvis man taber snoren, eller hunden på anden vis får revet sig fri. Det kan derfor være en stor tryghed, at din hund har et halsbånd på både derhjemme, og når I er ude og gå. Med et hundehalsbånd kan man bedre slappe af. Der er større chance for, at man får hunden hjem igen, hvis den har et halsbånd på.

 

Vægt 0.5 kg
Meter

25cm, 30cm, 35cm, 40cm, 45cm, 50cm, 55cm, 60cm, 65cm, 70cm, 75cm

Farve

Brun, Sort

Vælg en variant

Med sten, Uden sten

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kvalitetslæderhalsbånd”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen