Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW Filterkniv Mini

59,00 DKK

Smart Filterkniv 

KW Filterkniv Mini og er velegnet til at fjerne filter på dyr med lang pels.

 

Beskrivelse

KW Filterkniv Mini

KW SMART Mini Filterkniv  er en smart og handy mini filt knuser med 6 skarpe knive, der let som ingenting sprætter filten op.

Mini Filter kniv er særlig velegnet til at fjerne filtre på pels børn  med semilang og lang pels.

  • Mål 11 cm

KW Filterknuser Splitter

Team Jekas kan også anbefale at du kigger på denne filter kniv. Den har vi brugt igennem mere end 25 år til vores familie katte. Der er semilanghårede.

KW filter knuser kaldet Splitter er god  til at fjerne enkelte filtre på dyr med lang pels.Praktisk til ører og faner.Det gode ved den er, at ved brug kan den ikke forvolde nogen skade, da kniven sidder godt beskyttet inde i filter knuseren. Og det er kanten af filter knuseren der kører langs huden på din pelsven. KW Filter Knuser også kaldet  splitter er helt fantastisk og den kører langs huden fordi  inde i bøjningen er der en  lille kniv der aldrig kommer i kontakt med huden på din Hund eller Kat

Vores erfaring med denne er  – den er uundværlig og er em del f grund udstyret når vi har med semlanghårede og lynghårs pels børn.

Skarpe Sakse i flere størrelser

Jekas.dk har et bredt udvalg i kvalitets sakse der er velegnet til trimning af din kats ører, poter, faner og hoved. Som udgangspunkt har vi et bredt udvalg af sakse fra KW og specielle produkter fra Trixie. Du akn se vores udvalg her.

Team Jekas

 Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her.  Du kan følge os på Facebook her.  Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at @jekashundogkat

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

Yderligere information

Vægt 0.12 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Filterkniv Mini”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0