Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW Filterknuser Splitter

59,00 DKK

KW Filter Knuser

Også kaldet splitter er intet mindre end  fantastisk. Den er 100% sikker, den er let at bruge og den ligger godt i hånden.

 

Beskrivelse

KW Filterknuser Splitter

Med KW Filterknuser splitter kan du med let få filten op også uden at skramme huden på hunden eller katten

Anvendes:
KW filter knuser kaldet Splitter bare en del af grundudstyret ved pels børn. Den er  god  til at fjerne enkelte filtre på dyr med lang pels. Praktisk til ører og faner.Det gode ved den er, at ved brug kan den ikke forvolde nogen skade, da kniven sidder godt beskyttet inde i filter knuseren. Og det er kanten af filter knuseren der kører langs huden på din pelsven. KW Filter Knuser også kaldet  splitter er helt fantastisk og den kører langs huden fordi  inde i bøjningen er der en  lille kniv der aldrig kommer i kontakt med huden på din Hund eller Kat

  • Vores erfaring med denne er  – den er uundværlig med semilanghårs og langhårs pels børn.

Team Jekas  anbefaler at du tænker over dit køb af et Grooming

Når du køber et trimmebord er det ofte, du som køber afvejer om der er behov for hjul eller ej. Når der så går et stykke tid og man bruger sit trimmebord mere og mere. Så er det ofte du står og fortryder, du ikke købet dit trimmebord med hjul.  Du har derfor kun den mulighed  at sælge det gamle trimmebord, i den blå avis og købe et nyt med hjul. Fortvivl ikke – det er der lavet en løsning på. Hos jekashundogkat.dk eller i vores fysiske butik kan du nu købe vores Dansk producerede Trimmeborde se med her  Der er selvfølelig mange størrelser og typer og dem kan du alle se her. 

Hvorfor vælge THOLO  Danmark Trimmebord hos Jekas.dk

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål.  Du kan følge jekas Hund & Kat på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @ekashundogkat på Instagram.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Filterknuser Splitter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0