Tilbud!
KW Filterknuser Splitter jekashundogkat.dkKW Filterknuser Splitter jekashundogkat.dk

KW Filterknuser Splitter

64,00 DKK

KW Filter Knuser

Også kaldet splitter er intet mindre end  fantastisk. Den er 100% sikker, den er let at bruge og den ligger godt i hånden.

KW Filterknuser Splitter

Med KW Filterknuser splitter kan du med let få filten op også uden at skramme huden på hunden eller katten. KW filter knuser kaldet Splitter bare en del af grundudstyret ved pels børn. Den er  god  til at fjerne enkelte filtre på dyr med lang pels.

Praktisk til ører og faner.Det gode ved den er, at ved brug kan den ikke forvolde nogen skade, da kniven sidder godt beskyttet inde i filter knuseren. Og det er kanten af filter knuseren der kører langs huden på din pelsven.

KW Filter Knuser også kaldet  splitter er helt fantastisk og den kører langs huden fordi  inde i bøjningen er der en  lille kniv der aldrig kommer i kontakt med huden på din Hund eller Kat. Vores erfaring med denne er  – den er uundværlig med semilanghårs og langhårs pels børn.

Team Jekas  anbefaler at du tænker over dit køb af et Grooming

Når du køber et trimmebord er det ofte, du som køber afvejer om der er behov for hjul eller ej. Når der så går et stykke tid og man bruger sit trimmebord mere og mere. Så er det ofte du står og fortryder, du ikke købet dit trimmebord med hjul.  Du har derfor kun den mulighed  at sælge det gamle trimmebord, i den blå avis og købe et nyt med hjul. Fortvivl ikke – det er der lavet en løsning på. Hos jekashundogkat.dk eller i vores fysiske butik kan du nu købe vores Dansk producerede Trimmeborde der fås i flere størrelser og typer og dem kan du alle se her. 

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.1 kg
Dyr

Gnaver, Hund, Kat

Funktion

Pelspleje

Mærke

KW

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Filterknuser Splitter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen