Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW Filterknuser

119,00 DKK

..KW Filterknuser med 5 Blade

Beskrivelse

KW Filterknuser

KW Filterknuser SMART   er udstyret med 5 blade, den fjerner let og sikkert  filtre i pelsen.

Fjerner skånsomt og sikkert mindre filtknuder der gemmer sig i pelsen.

Hold igen på filten og træk forsigtigt filtknuseren igennem. Børst efter med en almindelig karte og afslut til sidst med en god hundekam og med et snup tag, så er filten væk!

 

Jekashundogkat.dk stort udvalg til pelspleje

Hos Jekas Hund & Kat  finder du et udvalg af pelspleje midler til din kat. Vi har et stort udvalg af børster, der matcher alle pels typer. Huskatte fælder ofte meget og det kan være nødvendigt at børste dem jævnligt efter behov. Børster du jævnligt vil det mindste de løse hår fra pelsen din kat efterlader sig i møbler og lignende. Jekashundogkat.dk anbefaler til korthårskatte en børste med gummidupper, den fjerner effektiv løse hår og du får et flot resultat.

Trimmebord giver tryghed og Ro

Et Trimmebord giver en tryghed og din kat vil stå sikkert under trimningen. Med et trimmebord giver du din kat en tryghed når den står på det skridsikker underlag på trimmebordet. Selv når du er hos dyrlægen vil din kat være tryg fordi den kender det at stå på bordet. Jekas.dk anbefaler “Easy to GO” Trimmebord til små katte og Trimi. Du kan se vores udvalg Her.

Team Jekas

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon eller du kan sende en mail Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på @jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

 

 

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Filterknuser”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0