Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW hvid Shampoo

Fra: 75,00 DKK

KW Hvid Shampoo til den lyse pels

KW Hvid  SHAMPOO er specielt fremstillet til at kunne stimulere de naturlige farver i hvid, creme grå, sølv og andre lyse pelse.  Efterlader pelsen super lækker, frisk med et glansfuldt skær og formindsker statisk elektricitet og sammen filtninger.

 

Ryd
Varenummer (SKU): Kw hvid shampoo kat 5490/ 5495/5295 Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Beskrivelse

KW Hvid Shampoo

KW Hvid  SHAMPOO til katte og hunde er specielt fremstillet til at kunne stimulere farverne i hvide, creme, sølv, grå og andre lyse pelse. Efterlader pelsen lækker,  frisk og glansfuld og formindsker statisk elektricitet og sammen filtninger. Til alle langhårs racer anbefales KW ALOE VERA BALSAM eller KW BALSAM som efterbehandling. Ved at bruge Balsam vil pelsen være mindre modtagelig for snavs.

Står du med en hvid hund eller kat og skal på udstilling, kan du med en unik shampoo som denne fra KW Hvid shampoo,  have en super flot pels på din hund eller kat. Team Jekas anbefaler ikke du bruger denne shampo til hverdag, på grund af den udtørre hundens og kattens pels. Til hverdags vask anbefaler vi derfor at der bruges KW Aloe Vera Shampoo eller KW Hvalpe Shampoo.

Yderligere information

Vægt 0.8 kg
MLDB

, ,

DyrDB

FunktionDB

MærkevDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW hvid Shampoo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0