Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW Kam Mellem

79,00 DKK

KW Kam Mellem

KW Kam mellem i smart serien – daglig pelspleje til semilanghårede pels, tyk pels og ruhårs racer.

 

 

Beskrivelse

KW Kam Mellem

KW Kam Mellem til daglig pelspleje er her med Non slip greb og ligger godt i hånden. Den passer til de langhårede pels børn. Start altid med blot at fokuserer på et mindre område ad gangen. Når hunden/katten  har lang pels eller tyk underuld, hjælper det at tage det lidt adgangen, da det giver en pænere pels er er mest skånsom for både hund og kat. Du kan se KW Kam rov ved at klikke Her. 

Brugsanvisning

Daglig pelspleje starter med blot at fokuserer på et mindre område pels ad gangen. Når pels børn med en  semilang eller lang pels, det kan også være en pels med en tyk under uld. Så kan det hjælpe at tage det lidt ad gangen.  Hvilket giver en pænere pels er er mest skånsomt for både vores pels børn.

  • Du starter nederst på pels børn og arbejd dig opad.
  • Du løfter op i pelsen, og starter helt fra bunden af
  • Træk din kam igennem pelsen ( altid i hårenes vokseretning- aldrig i mod) så du undgår at det gør ond på pels barnet og du knækker ikke hårene
  • Ved en meget filtret pels, brug  KW Filter Knuser eller friser med en KW SMART Karte først

Hvilken kam skal du bruge til Daglig Pelspleje?

  • Multi: Racer med tyk pels (f.eks. newfoundland, sct. bernhard, berner sennen, leonberger, hovawart, spaniel, schæfer og katte med lang tyk pels).
  • Mellem: Mellemlanghårede og ruhårsracer (f.eks. golden retriever, pomeranier, hønsehund og schnauzer)
  • Fin: Racer med lang fin pels (f. eks. gravhund, kleiner münsterländer, breton, katte, marsvin og kaniner).
  • Katte: Katte: Langhårede og Semilangårede: Perser, Ragdoll, Birma

Traveller  Trimmebord – Easy to Go

Traveller  Easy To go Trimmebord  gør arbejdet let , når du trimmer pels børn, det er en god idé at købe et trimmebord. Vore trimmeborde er kendte for stabilitet og holdbarhed. Nogle af de borde er producerede  i mere end 40  år, nogle er stadig i brug og fremstår uden defekter. Fra en beskeden start på 5 modeller er der nu adskillige modeller, så der er også et som passer til alle pels børn.

  •  Jekas er Dansk producent og forhandler af Tholo Danmark Trimmeborde  i dag kaldet Tholo BY Jekas . Et godt bord til katte og mini hunde er Traveller Easy to GO Trimmebord.

Team Jekas

Har du spørgsmål til Team Jekas kan du vælge at ringe eller du kan sende en mail Her. Du kan følge os på Facebook her.   Du kan også vælge at følge os på Instagram Her. Team Jekas vil elske at du deler dine indkøb med os og vores kunder ved at @jekashundogkat

Vi ønsker dig en god tur rundt på shoppen

 

Yderligere information

Vægt 0.12 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Kam Mellem”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0