KW loppeshampoo til katte og hundeKW loppeshampoo til katte og hunde

KW Loppe shampoo

89,00 DKK239,00 DKK

KW Loppeshampoo

Har din pels ven ven fået lopper eller lus, så er denne shampoo lige det, du søger. Har du en af hund eller kat der er blevet beboelse for de små blodsugende insekter, kan du bruge denne shampoo lige så længe, det er nødvendigt.

 

Ryd

KW Loppe shampoo

KW loppe shampoo  til en pelsven der har fået lopper eller lus, så er denne shampoo lige det, du søger. Har du en af pels ven så som hund, kat eller hest, der er blevet beboelse for de små blodsugende insekter, kan du bruge denne shampoo lige så længe, det er nødvendigt.

Shampooen har en neutral pH-værdi på 7, så huden ikke bliver irriteret. Bekæmp loppecirkus med loppeshampoo fra KW.  En helt igennem unik loppeshampoo der indeholder de bedste ingredienser fit at forbygge og bekæmpe et loppe cirkus. KW loppeshampoo har også ingredienser der samtidigt forebygger og af hjælper både kløe og eksem, der er forårsaget af insektbid.

Vi anbefales dog, at du også kæmmer pelsen efter vask, for at opnå det bedste resultat. Alle med kæledyr kender hvordan det er at have et loppecirkus i hjemmet. Derfor husk altid at sprøjte og rengøre omgivelserne. Lopperne er 90 % af tiden i omgivelserne og kun 10 % af tiden på dyret.

Vægt 0.4 kg
Milliliter

200ml, 500ml, 1000ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Loppe shampoo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen