KW Smart Blade i 4 str - KW Hunde- og Katteartikler - Kig
KW-Smart-Blade-8KW-Smart-Blade-8

KW Smart Blade

149,00 kr.189,00 kr.

KW Smart blade

 • Se de mest solgte varianter
 • KW Smart blade se de mest solgte varianter
 • Ruhårede racer før trim
 • Til  løse, døde hår på dyr med underuld
Varenummer (SKU): KW3528mf Kategorier: , , Tags: ,

KW Smart Blade

KW Smart blade se de mest solgte varianter. Anvendes til at fjerne løse og døde hår på dyr med underuld, især i fældeperioder. Anvendes i fældeperioder ca. en gang om ugen, udenfor fældeperioder en gang om måneden, eller slet ikke. KW Smart blades bruges til at fjerne de løse pelshår som hunde og katte har særligt meget af i fældeperioder. Underuld er vigtig for din hund og katt, da det er den tykke og varme pels, der er under de yderste og mere robuste hårlag. Det er underulden som hjælper dem med at regulere krops temperaturen, så de ikke får det hverken for varmt eller koldt.

Hvorfor vælge KW Smart Blade

Langt de fleste hunderacer har underuld, og underulden fælder de store dele af i foråret, så de ikke får det for varmt hen over sommeren. Det kan tit være svært for din hund at komme af med de løse pelshår, som kan hænge i i totter og sidde på yderpelsen. Det kan give kløe hos din hund og mange gange ender pelsen med at falde af i tæpper og møbler, så du derfor skal bruge mere tid på rengøring.
Derfor er det vigtigt at du hjælper din Hund eller Kat af med underulden, når de fælder.

Udover at fjerne underuld, så kan denne børste også tage de almindelige løse hår som din hund og kat har på næsten alle tider af året. Ligesom vi mennesker, så fælder de deres yderpels hele tiden, og disse hår kan være problematisk at have liggende rundt om i stuen.

KW Smart Blade i størrelser

Smart Blade fås i flere modeller, hvor forskellen er antallet af knivblade, som sidder på den.

 • KW 8 blade bruges til ruhårede hunderacer før de skal trimmes, for eksempel Schnauzer og Terriere. Den kan også bruges til racer med meget lang pels, som Old English Sheepdog.
 • KW 12 blade bruges til racer med mellemlangt hår. For eksempel Golden Retriever. Den bruges også til stockhårsracer som Schæfer, labrador og Rotweiler.
 • KW 16 blade er en fin model, som bruges til komplet trim til ru- og korthårede hunderacer og til at fjerne underuld på spaniels.
 • KW 20 blade er en meget fin model som også kan bruges til komplet trim til ru- og korthårede racer. Den kan fjerne underuld på spaniels og settere. Derudover er det denne model som anbefales til katte.

KW Smart Blade Anvendelse

 • I fældeperioder bør du bruge Smart Blade minimum en gang i ugen til hele kroppen af din hund eller kat.
 • Først skal pelsen redes igennem med en kam eller børste, for at være sikker på at der ikke er filter og knuder.
 • KW anbefaler at du starter nederst på dyrets krop og arbejder dig op, men vores anbefaling er at du starter der, hvor der er mest underuld eller der hvor dit kæledyr har flest løse hår som kan være til gene.
 • Bevæg børsten langsomt igennem pelsen, en sektion af gangen, og gør bladene fri for hår, så ofte det er nødvendigt.

Smart Blades er beregnet til at tage de løse hår, og du behøver derfor ikke at trykke hårdt. Fældning kan tage op til flere måneder, men hvis din hund er for generet af tyk underuld kan du overveje at trimme den i stedet for at lade naturen gå sin gang med fældningen.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,350 kg
Blade

8, 12, 16, 20

Dyregruppe

Hund, Kat

Mærke

KW

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen