Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW Smart Dobbeltsidet lusekam

24,00 DKK

..Loppekam i plast, klassisk

Loppekam

 

Beskrivelse

KW Smart Dobbeltsidet Loppekam

KW Smart Dobbeltsidet  loppekam kan sikre dig bekæmpelse af loppecirkus. Siderne på KW smart kam har forskellig afstand og dette er med til sørge for den kan bruges til forskellige pelstyper.

  • Loppekam
  • Plast
  • Dobbelt sidet
  • Bekæmpelse af Lus og lopper
  • Str. 8,5 x 5 cm
  • Farve Hvid

Vi anbefaler at du frisere din hund igennem for filtre inden du bruger en loppe og luse kam.

  • Du  tager et stykke hvidt køkken rulle
  • Du gør papiret fugtig med vand

Du friser derefter hele pelsen igennem fra hud og ud til det yderste hårspids. Det gør du i hårenes vokseretning. Dette vil fange nogle lus og lopper i kammen. Det er vigtig at du hvis finder urenheder der falder ned på papiret.  Bliver de blodige ( røde ) er det tegn på at det er ekskrementer og at der er utøj ( loppecirkus ) på vores pels børn.Dette er ikke ensbetydende med der findes levende lopper, men husk lopper lever 95 % af tiden i omgivelserne og 5 % af tiden på dyret. Utøj ekskrementer findes ofte ved ører, hals, ved hale roden af vores pels børn.

KW Smart Minikam

KW SMART Minikam kan også anvendet som loppekam. Den kan også anvendes til grooming af hoved, ører, faner og skæg på katte og mini hunde samt til små dyr.,,KW Smart mini tættekam er en uundværlig kam når du har et pels barn der er pelsrig. Denne kam kan bruges til skæg og ansigt. Den er god til fjerne snavs og søvn ved øjne. KW Smart kam Minikam er også god til at frisere skæg og ører.

Husk på at vi altid er behjælpelige, hvis du har spørgsmål enten på telefon eller på vores mail findes her.  Du kan følge jekas.dk på Instagram her Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at hastag @jekashundogkat på Instagram.

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Smart Dobbeltsidet lusekam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0