Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

KW Smart Minikam

45,95 DKK

KW Smart Minikam

Anvendes til grooming af hoved, ører, faner og skæg på hunde, katte og de små pels børn.

 

Beskrivelse

KW Smart Minikam

KW SMART Minikam anvendes til grooming af hoved, ører, faner og skæg på katte og mini hunde samt til små dyr.,,KW Smart mini tættekam er en uundværlig kam når du har et pels barn der er pelsrig.
Denne kam kan bruges til skæg og ansigt. Den er god til fjerne snavs og søvn ved øjne. KW Smart kam Minikam r også god til at frisere skæg og ører.

  • (f.eks. dværgkaniner, angorahamstere og marsvin)
  • Praktisk til udstillings brug
  • 4 x 1,5 cm. uden skaft

KW Smart minikam er en del af grundudstyret  når vi har pels børn. Kammen bruges til ansigtet og er emineret til at groome dit pels barns skæg og ører. KW Smart Minikam er perfekt til at fjerne søvnrester fra øjenkrogen. Smartkam kan også bruges som loppe og lusekam. En smart minikam der hurtig bliver en del af dit basis udstyret. Og det bliver en af de ting du bare må have.

Trimmebord en god investering

Når du er på  udstilling med din hund eller kat.  Er det  en god ide at købe et trimmebord og tilvænne vores pels børn til den dagligt står på bordet, imens du klare den daglige trimning. På den måde er det velkendt og trygt for din pels ven, at stå på bordet og det gør den vil være tryg, når den skal Trimmes på en udstilling. Det giver så meget mere overskud for dig som ejer og for din hund. Er du mere til et trimmebord  der i en fast højde, kan du se udvalget hos jekashundogkat.dk

Team Jekas

Du kan kontakte os her ved at ringe til os eller sende en mail til og her. Du kan følge jekashudnogkat.dk på Instagram.  Og har du lyst til at dele dine indkøb med Team Jekas i billeder eller videoer er du velkommen til at dele det med os på  @jekashundogkat på Instagram

Yderligere information

Vægt 0.1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KW Smart Minikam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0