arion-largebreed-kylling-og-ris---hundefoder-til-voksne-hundearion-largebreed-kylling-og-ris---hundefoder-til-voksne-hunde

Kylling & Ris Large Breed Adult

389,00 DKK / month

Arion Original

Ved et Abonnement ordning  skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt og du undgår beværet med en enkel og smart  ordning.

 • Løb aldrig tør
 • Spar tid
 • Undgå besvær
 • Høj service
Clear
Varenummer (SKU): 105540-1 Kategorier: , , , Tags: , , ,

Kylling & Ris Large Beed Adult 12kg

Kylling & Ris Large Breed i Arion Adult Large Hundefoder Chicken & Rice er “GLUTENFRI” fuldfoder! Det er ernæringsmæssig sammensat således foderet styrker muskler og led. Det giver øget livs kvalitet!  God til led og tarm Arion Original er en fantastisk foderserie og desuden vores bestseller. Denne variant, som indeholder kylling og ris, er specielt god til tarmen og leddene. Det er en fantastisk foder til en fantastisk pris – intet mindre.

Ved et Abonnement ordning  skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt og du undgår beværet med en enkel og smart  ordning.

 • Løb aldrig tør
 • Spar tid
 • Undgå besvær
 • Høj service

Fodervejledning, ernæringsinformationer osv. findes i nedenstående menuer, således du er sikret, at din hund får det, som den har brug for. Giv din  hund et kvalitets foder , det vil du hurtigt kunne mærke på hundens led og dens tarme. Det høje indhold af kød og det korn- og kartoffelfri foder er perfekt til fulfoder til hunde.

Hvad ved vi om foderet  – det har følgende egenskaber!

 • Forøget aktivitet: 
  Specialkomponeret opskrift for at sikre en sund udvikling af muskler, knogler og led for at give den store hund fysisk velvære.
 • Ledbeskyttelse:
  Indeholder glucosamin og chondroitin for at opbygge og styrke ledbrusken og sikre fleksible led hos store hunderacer.
 • Præbiotisk effekt:
  Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.
Jekas  har en god Rabatordning på Arion Hundefoder

 Vi tilbyder den 7. pose gratis. Det vil sige, at når du bestiller foder hos os – så indgår du i et specielt kundekartotek – og når du har købt d. 6, så får du den 7. gratis. Du kan blande de forskellige varianter. Den variant du har købt flest af med sendes eller kan udleveres i butikken uden beregning. Rabatordning kan ikke blandes med tilbud og specielle priser.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.
Vægt 12 kg
Abonnementsperiode

4 uger, 8 uger, 12 uger, 16 uger, 1 måned, 2 måneder, 3 måneder, 4 måneder

INGREDIENSER: Kylling 49% (tørvejet), ris 35%, kartoffel, fedt fra kylling, hydroliseret kyllingeprotein, ærter, roemasse, raffineret cellulose, tørgær, mineralsalt, calciumcarbonat,  chondroitin sulfat, glucosamin, F.O.S., M.O.S, vindruekerner, rosmarin

Næringsindhold: Råprotein 25%, Råfedt 12%, Råaske 7%, Råfibre 2,5%, Calcium 1,5%, Fosfor 0,9%

Ernæring/kg: A-Vitaminer 20.000, D3-Vitaminer 1.700, Jern (mg/kg) 130, Kobber (mg/kg) 16, Zink (mg/kg) 180, Mangan (mg/kg) 9, Jod (mg/kg) 3,5, Selen (mg/kg) 0,25, Metabolisk Energi (mg/kg) 3.636

Hundens Vægt
25 – 30 kg
30 – 35 kg
35 – 40 kg
40 – 45 kg
Daglig mængde
320 – 360 g
360 – 420 g
420 – 455 g
455 – 490 g

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kylling & Ris Large Breed Adult”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen