Lækkert læderhalsbånd m/ sten - HundehalsbåndLækkert læderhalsbånd m/ sten - Hundehalsbånd

Læderhalsbånd m/ sten

99,95 DKK

Læderhalsbånd

Lækkert kvalitets læderhalsbånd i dobbeltsyet læder

 

Læderhalsbånd m/ sten – Hundehalsbånd

Lækkert læderhalsbånd m/ sten og med dobbeltsyet læder. Hundehalsbånd i en fantastisk god kvalitet til en ufattelig skarp pris, som du ikke finder andre steder. Det findes simpelthen ikke billigere! Disse halsbånd føles super lækre, hvilket jo er vigtigt, da det skal sidde på halsen af din elskede pelsven. Desuden ser det brandgodt ud – og bliver absolut kun pænere ved brug. Vi er super stolte af at kunne levere en så fantastisk vare til en så billig pris, som der er tale om her.

Prisen varierer ikke i forhold til størrelse, hvilket det ellers plejer. Det her er et skarpt tilbud til dig, der vil have det bedste på markedet. Vi har allerede solgt en del i vores fysiske butik og kunderne elsker dem.

  • Mål. 45 cm Sort læder m/ glitrende sten
  • Kvalitetslæder
  • Dobbelt syet
  • Super billigt og hurtig levering
  • Fås i farven sort og brun
  • Fås kun med sten
  • Meget begrænset lager – skynd dig!

Hundens halsbånd – din tryghed køb Hundehalsbånd

Et hundehalsbånd tilbyder udover sin praktiske funktion, når man skal gå tur med hunden, også en form for tryghed for dig som ejer. Selvom du har hunden i snor, når du har den med udenfor, kan det være en tryghed, at den altid har sit halsbånd på. Dette gælder både, når den er i hjemmet og på tur.

Det kan komme dig til gode, hvis din hund løber hjemmefra. Hvis uheldet er ude kan andre hjælpe hunden hjem igen, da de på halsbåndet kan se, hvor hunden hører til. På mange af de halsbånd, som vi tilbyder i denne kategori, kan du nemlig skrive navn, adresse og telefonnummer. Det er din tryghed, hvis hunden løber væk. Dette kan både ske, at den løber væk hjemmefra, hvis man har glemt at lukke en dør eller en port.

Team Jekas

Hvis du ikke kan finde den rette variant i den størrelse, som du har brug for, kan du altid ringe til os eller du kan sende en mail til os  Her.

Vægt 0.5 kg
Farve

Sort, Brun

Størrelse

60cm, 70cm, 45cm, 40cm

Farve

Brun, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Læderhalsbånd m/ sten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen