lammeskind soft livlig Brun - pynteskindlammeskind soft livlig Brun - pynteskind

Lammeskind soft livlig

199,00 DKK

Ultra Blødt 

Smukt – lammet har haft en let krøllet pels og når det baberes glat, kommer dette helt unikke look.

 

Varenummer (SKU): SkindNo7 Kategorier: , , Tags: ,

Lammeskind Soft Livlig Brun  – Pynteskind

Lammeskind Soft  Livlig Brun  – pynteskind  og luksus skind fra jekas.dk –  i en fantastisk kvalitet  . Her er et Lammeskind hvor pelsen er barberet korthåret. Ligesom hvis det var et koskind.  Garvningen er super blød, modsat et almindeligt  lammeskind, der godt kan være lidt stiv og tung i det. Vi kan på ingen måde gengive hvor lækkert disse lammeskind er. Vi kan prøve og når du står med skindet i hånden. Vil du være enige med Jekas.dk. De fine lammeskind er barberet korthåret og derefter er de garvet.

Alt er naturlige materialer og der er intet syntetisk i disse super lækre lammeskind fra jekas.dk.  Her er skindet der kan pynte på en bænk i hjemmet. Eller det kan pynte og give hygge i en hundekurv eller i en katte kurv. Med et af disse lækre lammeskind i høj luksus kvalitet, kan det ikke blive mere blødt og lækkert for dit kæledyr at sove på  i en hundekurv eller i en katte kurv. De lækre lammeskind kan bruges som dekoration i din bolig eller som pynt. Et er sikkert, du finder ikke et luksus skind der er mere blødt og lækkert. Vil du se flere lammeskind kan du se under Interiør 

Har du brug for at sætte dit eget præg på din bolig?  –  Pynteskind

Giv din bolig et lækkert  lammeskind .  Det kan også være at mormor fryser, kan det også være en god gave idé , til at  lægge i  hende favorit stol. Lammeskind er igennem tiderne brugt til at lægge i en vugge eller i barnevogn, således den lille baby ligger lunt og blødt på et lammeskind. Disse skind er de mest bløde og lækre, du overhovedet kan forestille dig og vil kunne være flot i en sofa. Har du lyst til at se flere naturlige lammeskind der ikke er syntetiske. Kan de se udvalget her.  

Mål: L72xB69cm
Farve: Livlige Brune nuancer NO8
OBS:  Lammeskind varierer i størrelse og mønstre

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål  kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lammeskind soft livlig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen