Tilbud!

Lanterne med hund

179,00 DKK 159,00 DKK

..Ro, varme, hygge og lys!

Flotte lanterne i super kvalitet. Kan hænges op udendørs og lyse op på de kolde og mørke vinteraftener. Lanternerne kan også bruges indendøre og som udsmykning i evt en butik – her kan du med fordel bruge LED-fyrfadslys (med hensyn til brandsikkerhed)

Vidste du, at vi i Danmark er nogle af de mennesker, der bruger flest stearinlys om året? Det hænger også meget godt sammen med, at vi er et af de lande, der er mest kendt for at hygge sig… Og hvad er mere hyggeligt end stearinlys, der giver både ro, varme, hygge og selvfølgelig lys?

Varenummer (SKU): H10822 Kategorier: , Tags: ,
Lanterne med hund

Lanterne med hund kan også bruges indendøre og som udsmykning i en butik. Her kan du med fordel bruge LED-fyrfadslys (med hensyn til brandsikkerhed). Vidste du, at vi i Danmark er nogle af de mennesker, der bruger flest stearinlys om året? Det hænger også meget godt sammen med, at vi er et af de lande, der er mest kendt for at hygge sig… Og hvad er mere hyggeligt end stearinlys, der giver både ro, varme, hygge og selvfølgelig lys?

Du fornemmer den gode kvalitet med det samme. Happy-House er storleverandør af de diverse fantastiske varer. Vi har et stort udvalg af andre flotte interiørvarer af samme kvalitet. Vi har både figurer, måtter, lamper og andre interessante varer. Du kan være helt sikker på, at kvaliteten er i top. Se blot i vores interiør-kategori.

 

Vægt 0.75 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lanterne med hund”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen