Tilbud!

Led Pointer Cat-Flash

79,00 DKK 59,00 DKK

Interaktivt kattelegetøj

holder katten beskæftiget, med spot fra Kong eller med  5 forskellige lysikoner fra Flamingo. Det giver god aktivering og katten elsker at jage lys ikonet.

 

 

Ryd

Led Pointer Cat-Flash

Led Pointer Cat-Flash er Interaktivt kattelegetøj holder katten beskæftiget, med led pointer  Det giver god aktivering og katten elsker at jage lys ikonet. Katte kan godt lide når lys  ikonet suser hen over gulvet, de er med og vil meget gerne fange den flyvende lyd lys pointer. Her er der et aktiverings legetøj der ALTID hitter.  Det er uanset om det er en killing eller en senior kat, de bliver grebet af det levende og bevægelige lys ikon. Sjov leg og timers aktivering i et enkelt stykke legetøj. Team jekas kan fortælle af familie katten elsker dette interaktivt katte legetøj.

Led Pointer  er sikker  for kortere perioder af stråletid i øjet (op til 0,25 sek)  læs nøje brugs vejledningen.

  • 5 forskellige lys ikoner,
  • Brændetid op til 120 timer
  • Plast
  • Farver: ass. Sort/Hvid
  • Mål: ca.  6,5 cm

Katte legetøj der hitter

Katte kan godt lide katte legtøj der bevæger sig, det er ofte et kæmpe hit og led pointer er ikke en undtagelse. Nærmere et kæmpe hit.  kan fortælle af familie katten elsker dette lys der bevæger sig.  Team Jekas kan varmt anbefale dette katte legetøj der virkelig giver aktivering til små og store katte. Vil du gerne se mere kattelegetøj kan du se vores udvalg ved at følge dette link Her. 

Har du spørgsmål til Team Jekas

Har du spørgsmål kan du enten ringe til os, eller du kan sende en mail Her. Du er velkommen til at dele dine indkøb med Team jekas ved at #jekashundogkat. Du kan også følge vores events, nyheder og konkurrencer ved at følge Team Jekas Her.

 

Vægt 0.3 kg
Vælg en variant

Led Pointer 5 Ikoner, Led Pointer Kong

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Led Pointer Cat-Flash”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen