LegeOst med Bolde jekashundogkat.dkLegeOst med Bolde jekashundogkat.dk

LegeOst med Bolde

59,00 DKK

Sjov LegeOst med Bolde

Den elskede oste trekant med bolde og en mus på stang. Er et elsket legetøj og der går meget tid med at lege og aktivere din killing  eller din kat.

 

 

 

LegeOst med Bolde

Den elskede oste trekant med bolde og en mus på stang. Er et elsket legetøj og der går meget tid med at lege og aktivere din killing eller voksne katte. Et er sikkert har du en killing eller ungdyr, er dette et kattelegetøj vi kan anbefale. Det er en af de kendte klassikere og brugt til opdræt og killinger igennem mange år. En legeOSt med oste huller bliver aldrig kedelig.

Er der noget katte killinger elsker?  så er det at lege med bolde og her se om de kan få fat i bilden eller få den ud af oste hullerne . Det er et fantastisk begynder legetøj for killinger  og det giver aktivering og timer med legen at fange boldene i denne legeost.

Aktiverings Legetøj

Katten elsker at bruge sine 5 sanser. Køb noget aktiverings-legetøj, som virkelig kan udfordre din kat og aktivere alle sanser. På den måde undgår du, at din kat laver ugerninger i hjemmet. Hvis din kat keder sig, så begynder den at lave ulykker. Hvis du lader din kat udfordre sig selv og sine sanser – således får du en gladere kat –  og Team Jekas elsker glade katte. Se vores udvalg ved at kigge med Her. 

Team jekas Ønsker god tur rund på shoppen

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til os eller til at kontakte os Her.  Vidste du at du kan dele dine indkøb med os på #jekashundogkat og du kan følge jekas.dk på Instagram lige Her. 

Vægt 0.9 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LegeOst med Bolde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen