Tilbud!
LickiMat-Buddy-Aktivitetsmåtte-FoderskålLickiMat-Buddy-Aktivitetsmåtte-FoderskålLickiMat-Buddy-Aktivitetsmåtte---Foderskål
LickiMat Splach Slow eat m. sugekop - foderskål
LickiMat-Buddy-Aktivitetsmåtte-Foderskål
LickiMat-Buddy-Aktivitetsmåtte-Foderskål
LickiMat-Buddy-Aktivitetsmåtte---Foderskål

LickiMat Splach Slow eat m. sugekop

129,00 DKK 109,00 DKK

Foderskål med sugekop

Her er der kun din fantasi der sætter grænser. Du kan placere foderskålen overalt hvor du har en glat overflade. Du kan anvende den i daglige situationer. Den er ganske enkelt praktisk og brugervenlig med en beroligende effekt på både Hund.

 

 

LickiMat Splach Slow eat m. sugekop – Foderskål

LickiMat Splach Slow eat m. sugekop – Foderskål med sugekop  er en god aktivering der er opfundet til hunde, den kan placeres på alle glatte overflader og det giver ubegrænsede anvendelses muligheder. Du kan anvende den til alle de formål hvor din hund er nervøs, usikker og ikke kan koncentrere sig. En smart silikoneskål  hvor du kan tilbyde din hund vådfoder, pasta eller godbidde, det er kun din fantasti der sætter grænser.

Med en LickiMat Splach Slow eat m. sugekop  kan din hund nyde sin mad, helt uden at sluge det i sig. Ved at den slikker maden op, får din hund en bedre  smagsoplevelsen. Den øgede spyt produktion der kommer ved at slikke er med til at hjælpe på en god fordøjelse.

Virker LickiMat beroligende?

Ja, det gør den!
Hunde elsker at slikke fødder og hænder eller når du f.eks. når du har smurt dig ind i creme.
Hudnens slikken frigiver endorfiner der er beroligende i hundens krop. Derfor er LickiMat aktivitetsmåtte oplagt at bruge i f.eks. forbindelse med nytårsaften, hvor mange hunde både er nervøse og bange.
Den kan også bruges somb elønning ved f.eks. hunde der er nervøs ved negle klipning eller nervøs når pelsen trimmes.

LikiMAt Buddy giver dig mulighed for aktivering på en ny og noget anderledes måde. Et er sikkert din hund vil elske at få en LickiMat måtte.
Det er kun fantasien der sætter grænser, der er utallige måder du kan anvende dene foderplade på.
Du kan smøre vådfoder eller pate ud på den. Du kan drysse godbidder ud over den.

Du kan også på en varm sommerdag komme vådfoder på og komme den i fryseren, på den måde får du en afkølende LickiMat Foderplade. Giv din hund en kølig og frisk smags oplevelse. Du kan skifte imellem de uligheder du kommer op med og din hund vil elske det.

LickiMat Splach Slow eat m. sugekop – Foderskål  til Hunde

Den er god til aktivering af hunde og katte og den er især velegnet til forslugne hunde og katte, der sluger maden uden at smage på den.

Som en variation til hundens eller kattens normale vådkost, kan det være en god idé at supplere med dåsemad, der indeholder noget mere væske. Det er vigtigt at du altid sørger for at din hund eller kat drikker nok vand og med våd-foder kan du hjælpe den lidt våd foder. Dertil skal siges at hunde  og katte elsker deres vådfoder og bliver nogle gange helt vilde, når du fylder hele madskålen op. Foderskålen  kan også beklædes med vådfoder som en bellønnings snack.

Derfor er genial, da det er en blanding mellem noget legetøj og en madskål, som udfordrer og aktivere hundens tålmodighed. Når hunden spiser fra en Lick’n’Snack Foderplade, bliver hunden naturligt beroliget ved at slikke. Pladen fremstilles med TPR (termoplastisk gummi), hvilket er ganske ufarligt for din hund at slikke på.

  • Small: 20 cm
  • Højde:  5 cm
  • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi)
  • Leveres i ass. farver
  • Se video med Hvor effektiv den er Her.
  • Hold altid din hund under opsyn, når den leger med legetøj.

Din hund har brug for mental og dysisk træning. Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på. med en Foderplade LickiMat der kan bruges både med flydende paté, godbidder eller foder. Super sjov  når du skal aktivere din hund eller din hvalp skal socialisering igennem leg med andre hvalpe..

Spørgsmål til Team jekas

Er du altid velkommen til at kontakte Jekas Hund & kat på telefon eller på mail. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så godt vi kan. Vidste du at du kan følge Team Jekas på både Facebook og Instagram

Vægt 0.5 kg
Længde

20 cm, 28 cm

Funktion

Aktiverings legetøj

Dyr

Hund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LickiMat Splach Slow eat m. sugekop”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen