Foderskål - LickiMat Splash - m.Sugekop - Beroligende - Køb
LickiMat splash slow eat med sugekopLickiMat splash slow eat med sugekop

LickiMat Splash Slow Eat

129,00 kr.

LickiMat Splash Slow eat 

  • Foderskål med sugekop
  • Slowfeeder
  • Justerbar placering

LickiMat Splash Slow eat

LickiMat Splash Slow eat m. sugekop – Foderskål med sugekop  er en god aktivering der er opfundet til hunde og katte, den kan placeres på alle glatte overflader og det giver ubegrænsede anvendelsesmuligheder. Du kan anvende den til alle de formål hvor din hund er nervøs, usikker og ikke kan koncentrere sig.

En smart silikoneskål  hvor du kan tilbyde din hund eller kat vådfoder, pasta eller godbidde, det er kun din fantasti der sætter grænser.

Med en LickiMat Splach Slow eat m. sugekop  kan din hund nyde sin mad, helt uden at sluge det i sig. Ved at den slikker maden op, får din hund en bedre  smagsoplevelsen. Den øgede spyt produktion der kommer ved at slikke er med til at hjælpe på en god fordøjelse.

Virker LickiMat beroligende?

Ja, det gør den!
Hunde elsker at slikke fødder og hænder eller når du f.eks. når du har smurt dig ind i creme.
Hundens slikken frigiver endorfiner der er beroligende i hundens krop. Derfor er LickiMat aktivitetsmåtte oplagt at bruge i f.eks. forbindelse med nytårsaften, hvor mange hunde både er nervøse og bange.  Den kan også bruges somb elønning ved f.eks. hunde der er nervøs ved negle klipning eller nervøs når pelsen trimmes.

LikiMAt Buddy giver dig mulighed for aktivering på en ny og noget anderledes måde. Et er sikkert din hund vil elske at få en LickiMat måtte.
Det er kun fantasien der sætter grænser, der er utallige måder du kan anvende dene foderplade på.
Du kan smøre vådfoder eller pate ud på den. Du kan drysse godbidder ud over den.

Du kan også på en varm sommerdag komme vådfoder på og komme den i fryseren, på den måde får du en afkølende LickiMat Foderplade.
Giv din hund en kølig og frisk smagsoplevelse. Du kan skifte imellem de uligheden du kommer op med og din hund vil elske det.

LickiMat Splash Slow eat m. sugekop

Den er god til aktivering af hunde og katte og den er især velegnet til forslugne hunde og katte, der sluger maden uden at smage på den.

Som en variation til hundens eller kattens normale vådkost, kan det være en god idé at supplere med dåsemad, der indeholder noget mere væske. Det er vigtigt at du altid sørger for at din hund eller kat drikker nok vand og med vådfoder kan du hjælpe den lidt vådfoder. Dertil skal siges at hunde  og katte elsker deres vådfoder og bliver nogle gange helt vilde, når du fylder hele madskålen op. Foderskålen  kan også beklædes med vådfoder som eksempelvis Carnilove Dåsemad som en belønnings snack.

Derfor er genial, da det er en blanding mellem noget legetøj og en madskål, som udfordrer og aktivere hundens tålmodighed. Når hunden spiser fra en Lick’n’Snack Foderplade, bliver hunden naturligt beroliget ved at slikke. Pladen fremstilles med TPR (termoplastisk gummi), hvilket er ganske ufarligt for din hund at slikke på.

Foderskål  til Hund og Kat

  • Mål: 20 cm
  • Højde:  5 cm
  • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi)
  • Leveres i ass. farver
  • Se video med Hvor effektiv den er Her.
  • Hold altid din hund under opsyn, når den leger med legetøj.

Din hund har brug for mental og fysisk træning. Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på. med en Foderplade LickiMat der kan bruges både med flydende paté, godbidder eller foder. Super sjov  når du skal aktivere din hund eller din hvalp skal socialisering igennem leg med andre hvalpe..

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på  Facebook
Du kan også følge os på  Instagram  og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0,3 kg
Længde

20 cm, 28 cm

Funktion

Slow feeder

Dyregruppe

Hund

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Wishlist 0
Continue Shopping
Scroll til toppen