Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

19%

LickiMat Wobble Slow Eat

129,00 DKK 105,00 DKK

Foderskål med udfordring til katte

Et er sikkert katte elsker at slikke og hvorfor så ikke lade dem få den fornøjelse, det er god aktivering at give dem vådfoder eller foder i en Slow Eat. Det beroliger og det er med til at katte får en bedre fordøjelse og undgår forstoppelse eller overspisning.

 

Beskrivelse

LickiMat Wobble Slow Eat  – Foderskål

LickiMat Wobble Slow Eat  – Foderskål er en god aktivering der her også kan anvendes til katte   Du kan anvende den til alle de formål hvor din kat er nervøs, usikker og ikke kan koncentrere sig. En smart silikoneskål  hvor du kan tilbyde din kat vådfoder, pasta, godbidder eller dåsemad,  det er kun din fantasti der sætter grænser.

Med en LickiMat wobble Slow Eat hvor din kat kan nyde sin mad, og rent faktisk smage på det måltidmad du servere for den. Det kan den gøre jer, helt uden at sluge maden  i sig.

Ved at den slikker maden op, får din kat en bedre  smagsoplevelsen og den får rent faktisk smagt på maden. Den øgede spytproduktion der kommer ved at slikke i LickiMat Foderskål , er samtidig med at forbedre fordøjelsen og undgå forstoppelse eller overspisning.

Virker LickiMat Slow Eat beroligende?

Ja, det gør den helt sikkert!
Hunde elsker at slikke fødder og hænder eller når du f.eks. når du har smurt dig ind i creme.
Hudnens slikken frigiver endorfiner der er beroligende i hundens krop. Derfor er LickiMat aktivitetsmåtte oplagt at bruge i f.eks. forbindelse med nytårsaften, hvor mange hunde både er nervøse og bange.
Den kan også bruges som belønning ved f.eks. hunde der er nervøs ved negle klipning eller nervøs når pelsen trimmes.

LikiMat Slow Eat  giver dig mulighed for aktivering på en ny og noget anderledes måde.
Det er kun fantasien der sætter grænser, der er utallige måder du kan anvende dene foderplade på.
Du kan smøre vådfoder eller pate ud på den. Du kan drysse godbidder ud over den.

Du kan også på en varm sommerdag komme vådfoder på og komme den i fryseren, på den måde får du en afkølende LickiMat Foderplade. Giv din kat en kølig og frisk smags oplevelse. Du kan skifte imellem de muligheder du kommer op med og din kat eller katte vil elske det.

LickiMat Wobble Slow Feed  – Foderskål  til Hunde

Den er god til aktivering af hunde og katte og den er især velegnet til forslugne hunde og katte, der sluger maden uden at smage på den.

Som en variation til hundens eller kattens normale vådkost, kan det være en god idé at supplere med dåsemad, der indeholder noget mere væske. Det er vigtigt at du altid sørger for at din hund eller kat drikker nok vand og med våd-foder kan du hjælpe den lidt våd foder. Dertil skal siges at hunde  og katte elsker deres vådfoder og bliver nogle gange helt vilde, når du fylder hele madskålen op. Foderskålen  kan også beklædes med vådfoder som en bellønnings snack.

Derfor er genial, da det er en blanding mellem noget legetøj og en madskål, som udfordrer og aktivere kattens tålmodighed. Når katte   spiser fra en Lick’n’Snack Foderplade, bliver katte naturligt beroliget ved at slikke og den får brugt sit naturlige instinkt. Katte elsker at slikke – katte slikker meget og med denne foderskål, kan du bruge det til noget konstruktivt tilglæde for katten. Den får bedre smagsoplevelse og bedre fordøjels. Pladen fremstilles med TPR (termoplastisk gummi), hvilket er ufarligt for din kat at slikke på.

  • Small: 8 cm
  • Højde: 16,5 cm
  • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi)
  • Leveres i ass. farver
  • Se video med Hvor effektiv den er Her.
  • Hold altid din katte under opsyn, når den leger med legetøj.
  • KAn bruges til både Katte og Hunde

Din hund har brug for mental og dysisk træning. Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på. Med en SlickMat Wobble  kan bruges både med flydende paté, godbidder eller foder. Super sjov  når du skal aktivere katte eller killinger,eller de skal socialiseres igennem leg med andre killinger eller katte..

Spørgsmål til Team jekas

Er du altid velkommen til at kontakte Jekas Hund & kat på telefon eller på mail. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål så godt vi kan. Vidste du at du kan følge Team Jekas på både Facebook og Instagram

Yderligere information

Vægt 0.5 kg
LægdeDB

28 cm, 20 cm

FunktionDB

DyrDB

BredeBD

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “LickiMat Wobble Slow Eat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0