Tilbud!
LicknSnack-FoderpladeLicknSnack-Foderplade

Lickn’Snack Foderplade

89,95 DKK

Foderplade & Godbidsgemmer

Familie hunden IQ syntes foderpladen   er spændende og hun sluger ikke sin mad. IQ nyder at slikke på den og nu sluger hund ikke maden men smager rent faktisk på den.

Lickn’Snack Foderplade

Lick’n’Snack Foderplade er opfundet til hunde, som sluger alt deres hundemad alt for hurtigt. Som en variation til hundens normale tørkost, kan det være en god idé at supplere med dåsemad, der indeholder noget mere væske. Det er vigtigt at du altid sørger for at din hund drikker nok vand og med våd-foder kan du hjælpe den lidt våd foder. Dertil skal siges at hunde elsker deres vådfoder og bliver nogle gange helt vilde, når du fylder hele madskålen op. Foderpladen kan også beklædes med kødpaté som en snack.

Derfor er Lick’n’Snack Foderplade foderplade genial, da det er en blanding mellem noget legetøj og en madskål, som udfordrer og aktivere hundens tålmodighed. Når hunden spiser fra en Lick’n’Snack Foderplade, bliver hunden naturligt beroliget ved at slikke. Pladen fremstilles med TPR (termoplastisk gummi), hvilket er ganske ufarligt for din hund at slikke på.

  • Længde: 20 x 20  cm
  • Materiale: TPR gummi (termoplastisk gummi)

Lickn’Snack Foderplade

Der er påsat skridsikre hjørner under bunden på Lick’n’Snack Foderplade. Således skrider foderpladen ikke hen over hele gulvet hvis din hud blive lidt for begejstret for foderpladen. For en længerevarende slikkeperiode kan du fordele våd foderet og derefter nedfryse hele pladen, så det sidder bedre fast i foderpladen og samtidig får du afkølet din hund i sommervarmen. Foderpladen tåler en tur fryseren samt opvaskemaskinen. Familie hunden IQ syntes foderpladen   er spændende og hun sluger ikke sin mad. IQ nyder at slikke på den og på en varm sommerdag, giver foderpladen aktivering uden at hun sluger sin mad.

Hold altid din hund under opsyn, når den leger med legetøj.
Hos Jekas.dk finder du et pænt og varieret udvalg af kvalitets legetøj til hunde fra alle de kendte mærker.

Godbids gemmer

Her er en Sjovslange godbids gemmer, cool og super fed nyhed – godbids slange der gemmer godbidderne eller tørkosten inde i bugen på slangen. Her er en Godbids slange hvor du kan vælge forskellige størrelser i godbidder eller i tørkost. Din hund har brug for mental og dysisk træning. Her får du et forslag til en simpel og god måde at aktiverer din hund på. Snack snake.  Trixie Snack Snake kan bruges både med flydende paté og hårde godbidder. Super sjov godbids gemmer når du skal aktivere din hund eller din hvalp skal socialisering igennem leg med andre hvalpe..

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat 
Har du spørgsmål er kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 0.5 kg
Funktion

Aktiverings legetøj

Farve

Lime

Dyr

Hund

Længde

20 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lickn’Snack Foderplade”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen