Lily´s K. Adult Lam er et Et kornfrit fuldfoder til voksne hundeLily´s K. Adult Lam er et Et kornfrit fuldfoder til voksne hunde

Adult Lam

199,00 DKK499,00 DKK

Lily´s Kitchen fuldfoder til voksne hunde fra 12 mdr.

Ved Lily´s Kitchen – Kornfri og alelrgivenligt hundefoder med Lam & Søde kartofler et hundefoder med sunde og naturlige ingredienser og et fuldfoder der ikke indeholder, kunstige stoffer, benmel og korn.

 

Ryd

Lily´s Kitchen Adult Lam – Proper Food

Lily´s K. Adult Lam er et kornfrit foder med Lam fra det kendte brand Lily´s Kitchen. Det er sund, kornfri, komplet med frisks lavet lam og her er et foder der er perfekt til dig der tænker smag er en vigtig faktor og kvalitet. Lily´s Kitchen – Kornfri hundefoder med Lam & Søde kartofler

Lily´s K  tilføjer sundheds fremmende ingredienser såsom laskeolie, til at konditionere pels og hud, glukosalmin og chondroitin fra at hjælpe og fremme sunde, voksende led, prebiotoka til at understøtte en god fordøjelse samt vitaminer og mineraler til at nære de vigtigste næringstoffer.

Lily´s Kitchen har her laver denne spicifikke opskrift ved hjælp af frisk lavet Britisk lam. Med nøje udvalg af sunde frugter og grøntsager. Samt en special botanisk blanding af sunder urter. Her er et unikt hunde foder til hunde, et komplet fuldfoder. Din hund fortjener et langt og sundt liv.

En opskrift der er godt til alle de essentielle mineraler og vitaminer som din hund har brug for for at kunne føle sig mæt og tilpas hver dag.

Lily´s K  Adult Lam  – Kornfri og allergivenligt hundefoder – Lam & Søde kartofler

  • Lily´s K  Adult Lamb
  • Proteinkilde fra lam 32 %.
  • Fordele: FOS, MOS, glukosamin og kondriotinsulfat.
  • Sammensætning: protein 22 %, fedt 8,5 %, energi 334 kcal/100 g.
  • Sammensætning: protein 29 %, fedt 14 %, energi 363 kcal/100 g.
  • Passer til voksne hunde som ønsker et foder med en alternativ Proteinkilde og som ikke indeholder kylling. Monoprotein.
  • Lavt fedtindhold
  • Immunforsvar og nøje udvalgte ingredienser og prebiotika til den bedst mulige fordøjelse.
  •  Pose størrelse 2,5 kg, 7  kg

Lily´s Kitchen Adult Lam

Et fuldfoder der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og for at give hvalpen et langt liv uden sygdom. Se en video her med Lily´s der fortæller om bagrunden for dette  tørfoder.

Team Jekas anbefaler varmt Lily´s Kitchen

vores test pilot Cosmo der er allergi hund er fan af dette lækre foder. Eksem og hud problemer er mindsket og han trives godt på dette foder. Perfekt når kvalitet og smag er et must have. Du kan se hele vores udvalg her. Står du med spørgsmål kan du enten ringe eller du kan kontakte os på mail her. Vi vil sætte en ære i guide dig videre. Du kan følge os på facebook Her eller du kan #jekashudnogkat på Instagram.

Vægt 0.4 kg
Vægt

2,5kg, 7kg

Funktion

Hundefoder

Mærke

Lily´s Kitchen

Sammensætning:
Frisklavet lam (32%), søde kartofler (21%), ærter (3%). kartoffelprotein, lammesauce, lamfedt, ærrefibre, calciumcarbonat, vitaminer & chelaterede mineraler, fructooligosaccharider 2,5 g / kg, Mannan oligosaccharides 2,5 g / kg, æbler, gulerødder, spinat, Tranebær, Glucosamin 175 mg / kg, Methylsulfonylmethan 175 mg / kg, Chondroitinsulfat 125 mg / kg, persille 100 mg / kg

Botaniske urter: lucerne, hyben, fuglegræs, gyldenris, goldenrod, brændenælde, søgræs, selleri frø, mælketistel, mælkebøtte rod, burre rod, Marigold kronblade, cikorie rod.

Kosttilskud (pr. Kg):
  A-vitamin 15.000 IE, vitamin D 2.250 IE, vitamin
E 100 IE. Sporelementer: zinkaminosyrechelathydrat 333 mg, jernaminosyrechelathydrat 333 mg, manganaminosyrechelat
Hydrat 223 mg, aminosyre kobberchelathydrat 150 mg, organisk selen S.cerevisiae CNCM I-3060 130 mg, vandfri

Analytiske bestanddele:
Råprotein 22%, Råt fedt & olie 8,5%, Råfiber 3%, Rå aske 5%, Omega-6 1,5%, ,Omega 3 1,1%,  Calcium 1,2%, fosfor 1,%.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adult Lam”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen