Lily´s K  Adult Venison & Duck proper food jekashundogkat.dkLily´s K  Adult Venison & Duck proper food jekashundogkat.dk

Adult Venison & Duck

199,00 DKK799,00 DKK

Et tasty foder med Hjort & And

Ved Lily´s Kitchen   fuldfoder med hjort og And er tasty og frisk hundemad.  Kornfri hunde foder med sunde og naturlige ingredienser og et fuldfoder der ikke indeholder, kunstige stoffer, benmel og korn.

 

Ryd

Lily´s K Adult Venison & Duck

Lily´s K. Adult Venison & Duck er et kornfrit fuldfoder og tørkost til alle voksne hunde.  Ved Lily´s Kitchen  fuldfoder med hjort og And er tasty og frisk hundemad.  Kornfri hunde foder med sunde og naturlige ingredienser og et fuldfoder der ikke indeholder, kunstige stoffer, benmel og korn.

Lily´s K  Adult Venison & Duck

Lily`s K Adult  tilføjer sundheds fremmende ingredienser såsom laskeolie, til at konditionere pels og hud, glukosalmin og chondroitin fra at hjælpe og fremme sunde, voksende led, prebiotoka til at understøtte en god fordøjelse samt vitaminer og  mineraler til at nære de vigtigste næringstoffer.

Lilys Kitchen har her laver denne specifikke opskrift ved hjælp af frisk lavet Britisk lam. Med nøje udvalg af sunde  frugter og grøntsager. Samt en special botanisk blanding af sunder urter.  Her er et unikt hunde foder til hunde, et komplet fuldfoder. Din hund fortjener et langt og sundt liv.

En opskrift der er godt til alle de essentielle mineraler og vitaminer som din hund har brug for for at kunne føle sig mæt og tilpas hver dag.

Lily´s Kitchen -Økologisk med Kylling & Grøntsager
  • Økologisk hundefoder med Hjort & And
  • Lavt fedtindhold
  • Immunforsvar og nøje udvalgte ingredienser og prebiotika til den bedst mulige fordøjelse.
  • Pose størrelse  2,5 kg, 7 kg

Lily´s K  Adult Venison & Duck

Et fuldfoder der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for din hvalp og for at give hvalpen et langt liv uden sygdom.

Lilys kitchen bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på Instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os Her 

Vægt 2.5 kg
Vægt

2,5kg, 7kg, 12kg

Funktion

Hundefoder

Mærke

Lily´s Kitchen

Sammensætning:
 
35% frisklavet: vildt
13%, and 13%, laks 9%. Kartofler, ærteprotein, linser, oliehør, ærter, tøræg, laksolie, lammesky, gær,
Vitaminer og chelerede mineraler, fructo-oligosaccharider 2,5 g / kg, mannan-oligosaccharider 2,5 g / kg, æbler, gulerødder,
Brombær, tranebær, spinat, glucosamin 175 mg / kg, methylsulfonylmethan 175 mg / kg, chondroitinsulfat 125 mg / kg.
Botaniske urter: lucerne, hyben, fuglegræs, snerre, gyldenris, brændenælde, søgræs, selleri frø, marietidsel,
Mælkebøtte rod, burre rod, Marigold kronblade, cikorie rod.

Fodertilsætningsstoffer (pr. Kg):
 
A-vitamin 15.000 IE, vitamin D 2.250 IE, vitamin E 100 IE. 

Sporelementer:
333 mg, jernaminosyrechelathydrat 333 mg, manganaminosyrechelat. Hydrat 223 mg, aminosyre kobberchelathydrat 150 mg, organisk selen S.cerevisiae CNCM I-3060 130 mg, vandfri, Calciumiodat 1,64 mg.

Analytiske komponenter:
rå protein 24%, rå fedtstoffer og råolier 11%, rå aske 2,5%, rå fibre 6,5%, omega-6 , 2,2%, omega-3 2,3%, calcium 1,51%, fosfor 1%.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Adult Venison & Duck”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen