Lily´s K. Chomp-away

29,00 DKK

CHOMP-AWAY Kyllingbites

Super strålende og super lækre bites der er sprængfyldt af naturlig ogordentligt kød. her er smagfulde bites din hund vil elske.

Lily´s K. Chomp-away Chicken Bites

Chomp-away Chicken Bites fra Lily´s Kitchen Super strålende og super lækre bites er sprængfyldt af naturlig og ordentligt kød i lækre mund bites. Disse smagfulde bites får hunde verden over til at hoppe af glæde, bare de ser eller dufter posen. Her er et tilskudsfoder til voksne hunde på 4+ måneder.

Lavet med naturlig og 100% frisk kylling der er tilsat en dryss quinoa (et energi- og proteinrigt frø) og en mild strejf af ingefær (kendt som hjælp til fordøjelsen) til en simpel lækker, naturlig godbit. Perfekt til træning, mellem måltiderne eller … bare fordi. Disse fristende godbidder er lavet af en kornfri opskrift med naturlige ingredienser og uden tilsætninger – så din pels ven kan nyde dem hver dag. Bland og match vores poser i lomme format for at finde din hunds perfekte behandlings tid.

Fodrings vejledning: Op til 5 om dagen. Sørg altid for, at der er en skål med frisk vand til rådighed. Vi kan lide at holde vores firbenede venner fit og sunde, så det er bedst ikke at fodre dem for mange godbidder. Overvåg altid din hund, når de spiser en  godbid eller en snavk. (hunde kan undertiden glemme at tygge!)

Indeholder  frisk Tørret Kylling 80%
Veggie Glycerine (taget fra høstet olie)
 Pea Protein, Quinoa (2,5%)
  Ginger (0,5%%)
Additives: Antixidants (Tocopherol Extracts fra Vegatibels olier)

Kalorier
404 kalc / 100 g

Analytiske bestanddele:
Rå Protein 36%
Rå fedt og fedt 20%
Rå Aske 1%
Træstof 2,5%
Vand 17%.

Der giver en lækker tasty snack til din bedste ven med en duft der får tænderne til at løbe i vand. Posen er med genluk og indeholder 70 gram lækre kylling godbidder. Giver du dem til hvalpe er de lette at dele over i mindre bidder.

Lily´s Kitchen er et familie firma der sætter en ære i at fremstille ægte hundemad og hund snack, der ikke indeholder tilsætning stoffer. Lily´s Kitchen  er en serie af hunde foder og snack der kan gives til alle hunde Inkl. hvalp og allergi hunde.

Naturlige snack “Et must have når det gælder kvalitet.

Her er en snack du må prøve og der hurtigt bliver et must have på grund af det er sund og smagfuld snack til din hund.
Du kan se hele vores sortiment Her

Vægt 0.1 kg
Ernæring

570 kj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Chomp-away”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen