Lily´s K Delicious-Chicken kornfri kattefoder jekashundogkat.dkLily´s K Delicious-Chicken kornfri kattefoder jekashundogkat.dk

Lily´s K. Curious Kitten

199,00 DKK / month

Lily´s K. Curious kitten 

Ved et Abonnement ordning skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt. Undgå beværet med en enkel og smart  ordning.

 • Du Løber aldrig tør
 • Du Spare tid
 • Du Undgå besvær
 • Du får Høj service
Clear

Lily´s K. Curious Kitten

Lily´s K. Curious kitten  er et fest måltid anset hvilken variant du vælger.  Vil foderet være fyldt med 65% kødfuld storhed. Som er med  (det ægte kød, fisk og frisk kød, som katte trives med) sammen med vitaminer, chelaterede mineraler og essentiel taurin for hjerte- og øjenesundhed. Og takket være de bedste ingredienser og en smart kok, vil hvert naturligt nærende måltid mad, være uimodståelig for din kat . Er oprettet i samarbejde med dyrlæger, ernæringseksperter og katte folk.  Er dette en fantastisk sund og lækker opskrift , egnet til killinger op til 12  måneder.

Ved et Abonnement ordning skal du aldrig tænke på om du er ved at gå tør for foder. Der kommer helt automatisk nyt. Undgå beværet med en enkel og smart  ordning.

 • Du Løber aldrig tør
 • Du Spare tid
 • Du Undgå besvær
 • Du får Høj service

Curious Kitten i korte træk

 • Målet er at støtte sunde øje og hjerte fra tilsat taurin
 • Hårbold hjælp fra plantefiber
 • Sunde fordøjelses støtte fra prebiotika
 • Sundeheden fra gavnlige urter, vitamner, A,D,E plus chelaterede mineraler for bedre absorption af næringstoffer
 • Naturligt nærende og kornfri opskrift
 • Pose med 2 kg

Lily´s K. Curious Kitten

Team jekas og Lily’s Kitchen anbefaler, at kattens ernæring primært består af vådfoder, da det er et meget sundt alternativ i stedet for bare at blive fodret med tørfoder. Her er hvad der anbefales:

 • Små katte  (2-3 kg) bør få 85 gram vådfoder og 25-40 gram tørfoder.
 • Mellemstore katte (3-4 kg) bør få 85 gram vådfoder og 40-55 gram tørfoder.
 • Store katte (4-5 kg) bør få 2 x 85 gram vådfoder og 30-45 gram tørfoder.

Disse anbefalinger afhænger selvfølgelig af mængden af ​​motion, aktivitet, alder, race, miljøfaktorer, kastrations status og individuel variation. Den lækre mad serveres ved stuetemperatu

Lilys kitchen bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift hvor der i et måltid, intet knoglemel eller intet tilsætning er. Lily´s K. unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser. Her er en håndlavet , kornfri opskrift specifikt tilpasset til  katte. Den er lavet på kød, frugt, grønt og en special blanding af botaniske urter. Lily´s et alternativ valg til katte. Der kan eller er overfølsom over for de traditionelle tilbud på dåsefoder og foder. Lily´s kitchen opskrifter har fokus på at katte bør spise sundt og det er økologisk proper food, der er naturlig sund og nærende.

Elsker du også Team Jekas? 
Så følg med i vores Jekas univers som du finder på 👉 Facebook 👈
Du kan også følge os på 👉 Instagram 👈 og dele dit køb med resten af Jekas familien ved at bruge #jekashundogkat
Har du spørgsmål kan du altid enten ringe til os eller du kan sende en mail til os og vi vender tilbage.

Vægt 2 kg
Abonnementsperiode

Levering hver 4 uge, Levering hver 8 uge, Levering hver 12 uge, 1 Måned, 2 måneder, 3 måneder

KG

800 g

Dyregruppe

Kat

Funktion

Kattefoder

Mærke

Lily´s Kitchen

Sammensætning:
74% kylling, kartofler, tørrede æg, kyllingebuljong, vegetabilsk fiber 0,6%, lakseolie 0,4%, laksebuljong, vitaminer og chelaterede mineraler, hørfrø, fructooligosaccharider 0,11%, mannan oligosaccharider 0,11%, ost, tang, gulerod, blåbær, tranebær 0,02%, persille 0,02%, anis 0,01%, bukkehorn 0,01%.

Kosttilskud (pr. Kg):
Vitaminer: A-vitamin 19677IE, vitamin D3 1573IE, vitamin E 289IE.

Sporelementer (pr. Kg):
Zinkchelat af hydrataminosyrer 583 mg, jernchelat af aminosyrer i hydrat fra 437 mg, manganchelat af aminosyrer i hydrat fra 175 mg, organisk selen S. cerevisiae CNCM 3060 114 mg, kobberchelat af aminosyrer i hydrat fra 44 mg.

Analytiske bestanddele:
 Råprotein 32%, råolie og fedtstoffer 17%, rå fiber 2%, rå aske 7%, Omega 6 3,17%, Omega 3 0,84%, calcium 1,31%, fosfor 0,86%.Energi 379kcal / 100g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lily´s K. Curious Kitten”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1
Scroll til toppen