Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Lilys K. Everyday Favorites

99,00 DKK

Hverdags Favoritter Multipack

Ved Lily´s Kitchen – har lavet en multi pakke hvor der er 4 forskellig  lækre og sunde kattefoder. her kan du let vælge dagens favorit og hele tiden servere den bedste.

 

Beskrivelse

Lilys K. Everyday Favorites Multipack

Lily´s K. Everyday er et fest måltid uanset hvilken variant du vælger, vil den være fyldt med 65% kødfuld storhed (det ægte kød, fisk og slagtekød, som katte trives med) sammen med vitaminer, chelaterede mineraler og essentiel taurin for hjerte- og øjenesundhed. Og takket være de bedste ingredienser og en smart kok, vil hvert naturligt nærende måltid mad, være uimodståelig for din kat

Lilys K. Everyday Favorites Multipack

  • Fuld med 65% kødfuld storhed (det frisklavede kød, fisk og slagteaffald, som katte trives med)
  • Komplet og afbalanceret ernæring inklusive essentiel taurin, afgørende for din kats helbred
  •  Resten er en perfekt balance i fugt til hydrering med tilsatte vitaminer og chelaterede mineraler til at hjælpe med at maksimere næringsstofabsorptionen
  • Kun ordentligt kød: intet kød eller fiskemel, intet knoglemel, intet frisk kød – nogensinde
  • Naturligt nærende og kornfri opskrift
  • 8 x 85 g pr Multipak

Lily´s Kitchen Everyday er Proper Food

Et vådfoder til katte . Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til din hundehvalp til den bliver senior. Du tager et valg og servere et sundt og kornfrit foder eller snack, uden tilsætningsstoffer.

Lily´s Kitchen er Kornfri og allegivenligt foder

Lily´s Kitchen er et foder, der er baseret på brugen af frisklavet kød samt nærings rige ingredienser, grøntsager og frugt i en sund og nærende opskrift. Velsmagende og blid mod mave og let at fordøje. Der er inkluderet en række botaniske og nærings rige urter. Fantastisk god ernæring hvor alt er gennemtænkt og hunde nyder daglig godt af dette kvalitets foder. Det opbygger et sunde immunsystem for dit kæledyr og for at give den et langt liv uden sygdom.

Lilys kitchen bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Det kendte brand Lily´s K.

Lilys kitchen bruger ganske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser.

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på Instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os Her

Yderligere information

Vægt 1 kg
FunktionDB

MærkevDB

DyrDB

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lilys K. Everyday Favorites”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0