Vælg en side

Gratis fragt til pakkeshop over 599,-

Hurtig levering - 1-3 hverdage

5 stjerner på trustpilot

Lilys K Kylling, And og sødekartoler

Fra: 199,00 DKK

Her et fuldfoder til voksne hunde fra 12 mdr.

Ved Lily´s Kitchen – Kornfri hundefoder med Kylling, And  & Sødekarofler et foder med sunde og naturlige ingredienser og et fuldfoder der ikke indeholder, kunstige stoffer, benmel og korn.

 

Ryd

Beskrivelse

Lilys Kitchen Kylling, And & Sødekartofler – Proper Food

Lilys Kitchen Adult Lam er  et kornfrit foder med Lam fra det kendte brand Lilys Kitchen. Det er sund, kornfri, komplet med frisks lavet lam og  her er et foder der er perfekt til dig der tænker smagfuld og kvalitet. Her er en variant der som altid i Lily´s Kitchen er smagfuld og med frisk lavet kylling og and.

Lily´s Kitchen – Kornfri hundefoder med Kylling, And & sødekartofler

Lilys Kichen tilføjer sundheds fremmende ingredienser såsom laskeolie, til at konditionere pels og hud, glukosalmin og chondroitin fra at hjælpe og fremme sunde, voksende led, prebiotoka til at understøtte en god fordøjelse samt vitaminer og  mineraler til at nære de vigtigste næringstoffer.

En opskrift der er godt til alle de essentielle mineraler og vitaminer som din hund har brug for for at kunne føle sig mæt og tilpas hver dag. Lilys kitchen bruger fanske enkelt kun ordentligt kød i opskrift: intet kødmåltid, intet knoglemel eller intet kød. Deres unikke opskrifter indeholder ikke billige fyldstoffer – som hvede, majs eller soja – og de indeholder ikke nogen af de usunde ingredienser. Et fuldfoder til hvalpe fra 12 mdr. Afhængig af størrelse og race, du kan forsætte med at foder til din hund bliver senior.

Lily´s Kitchen – Proper Food Kornfri

  • Adult Kylling, And & Sødekartofler
  • Fordele: FOS, MOS, glukosamin og kondriotinsulfat..
  • Passer til voksne hunde som ønsker et foder med en alternativ Proteinkilde og som ikke indeholder kylling. Monoprotein.
  • Lavt fedtindhold
  • Immunforsvar og nøje udvalgte ingredienser og prebiotika til den bedst mulige fordøjelse.
  • Pose størrelse 2 kg, 7 kg

Er du ude efter et alternativ kan vi anbefale Eden Cusine der også har et sundt og naturlig foder med højt indhold af køb og naturlige ingredienser.
Du kan følge os på Instagram #jekashundogkat. og Team Jekas elsker når du deler dine indkøb med os Her 

Yderligere information

Vægt 2 kg
VægtDB

, ,

FunktionDB

MærkevDB

DyrDB

Sammensætning:
42% frisk tilberedt: kylling 31%, And 8%, kyllingelever 3%. Søde kartofler, ærter, linser, ærteprotein, hørfrø, æg, kyllingesky, calciumcarbonat, Laksolie, fructo oligosaccharider 2,5 g / kg, mannan-oligosaccharider 2,5 g / kg, æbler, vitaminer & mineraler, gulerødder, spinat, Tranebær, glucosamin 175 mg / kg, methylsulfonylmethan 175 mg / kg, chondroitinsulfat 125 mg / kg. Botaniske urter: lucerne, hyben, fuglegræs, gyldenris, goldenrod, brændenælde, søgræs, selleri frø, mælketistel, mælkebøtte rod, burre rod, Marigold kronblade, cikorie rod.

Kosttilskud (pr. Kg):
  A-vitamin 15.000 IE, vitamin D 2.250 IE, vitamin
E 100 IE. Sporelementer: zinkaminosyrechelathydrat 333 mg, jernaminosyrechelathydrat 333 mg, manganaminosyrechelat
Hydrat 223 mg, aminosyre kobberchelathydrat 150 mg, organisk selen S.cerevisiae CNCM I-3060 130 mg, vandfri

Analytiske bestanddele:
Råprotein 22%, Råt fedt & olie 11%, Råfiber 3%, Rå aske 6%, Omega-6 2%, Omega-6 1,6%,Omega 31,4%,  Calcium 1,2%, fosfor 1,%.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lilys K Kylling, And og sødekartoler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0